Become a professional Make-up Artist or Fashion Stylist!

You want to become a professional Make-up Artist or Fashion Stylist? 

Bij Blush Academy kan het allemaal! Op woensdag 4 februari en donderdag 5 februari starten we opnieuw met de opleidingen Make-up Artist en Fashion Stylist.

Bij Blush Academy leren onze ervaren docenten Palmira Proietti & Caroline Rigo je op een unieke manier alles over styling & make-up om dit op professionele basis uit te oefenen! Doorheen de opleiding leer je over verschillende topics, krijg je de kans om deel te nemen aan de leukste stages en na je opleiding heb je zelfs de mogelijkheid om te werken voor Blush Agency!Enkele beelden uit de lessen Fashion Stylist van dit jaar. Tijdens deze opleiding leer je alles over kleuren, stijl, figuur, imago, personal shopping, garderobeplanning en nog zoveel meer! Kortom alles wat je nodig hebt om een echte Fashion Stylist te zijn!
Tijdens de opleiding Make-Up Artist maak je kennis met topics als smokey eyes, catwalk make-up, foto- en filmmake-up, bruidsmake-up, make-up voor de rijpere huid en zoveel meer! Opnieuw alles wat je nodig hebt om een pro te worden!

Is dit ook jou droom en prikkelt het al om te beginnen? Schrijf je dan NU al in voor dit voorjaar! Alle info omtrent de opleidingen vind je hier op de website.

We hope to see you soon!

Inschrijven kan via info@blushacademy.be