Holiday special: beauty en make-up

December loopt op z'n einde, Kerstmis en Nieuwjaar staan alweer voor de deur. Dit betekent: véél feestjes! Inspiratie voor je outfit gaven we je al in onze vorige post, dus nu is het tijd voor wat leuke beauty en make-up inspiratie!

1. Glitter is het codewoord

Net als je outfit mag het voor je make-up tijdens de feestdagen allemaal een beetje meer zijn! Maak van die alledaagse eyeliner een échte eyecatcher door er wat glitter-oogschaduw of pigment boven te zetten. Ook glitters op je bewegend ooglid zorgen voor een mooie feestmake-up. Voor de dames die geen makeup junkies zijn: wat champagnekleurige glitter in de binnenste ooghoekjes of vlak onder de wenkbrauwen geeft je look net dat ietsje meer.
2. Nail it!

Uiteraard mag een mooie manicure in deze periode niet aan je beautyritueel ontbreken. Ga voor simpel en classy als je outfit en make-up al opvallen en kies gerust voor iets speciaals wanneer je outfit eenvoudiger is.
3. Nude lippenstift

Een feestmake-up en de perfecte nude lips zijn onafscheidelijk. Aangezien je outfit, oogmake-up of nagels waarschijnlijk al zullen opvallen ga je - om een overkill te vermijden - best voor een simpele lipgloss of nude lippenstift.

4. Je kapsel

Geen afspraak meer kunnen vastleggen bij je kapster? Geen probleem, want YouTube en Pinterest staan vol met handige tutorials en originele feestkapsels! Een classy opsteekkapsel, een nonchalante visgraatvlecht, feestelijke krullen..  In no time leer je hoe je het zelf kan doen.

Veel succes en fijne feestdagen!