Fashion Trends 2015

Wat is deze lente en zomer hot? Blush somt voor jou dé trends voor dit seizoen op en geeft je alvast inspiratie!


All about Marsala

Marsala is dé pantone kleur van 2015! De kleur marsala is een diep bordeaux en vernoemd naar de bekende Marsala wijn. Wil je gaan voor een top combinatie? Combineer Marsala dan met pastelkleuren zoals oud roze of licht grijs.


Denim Deluxe

Spijkergoed en denim is helemaal hip. Van heel lichte tot zelfs heel donkere kledingstukken in denim. Jasjes, blazers, lange jassen, rokken, shorts, noem maar op ... alles mag denim zijn, en deze lente & zomer wordt de nadruk gelegd op 'chic' en dat tikkeltje extra. Vandaar de naam: 'Denim de Luxe'.  


70's: Flower power & flare jeans

Dit voorjaar zijn de 70's weer helemaal terug! Alles in kleding draait dit voorjaar rond flower power en hippie stijl. Bloemen prints in alle mogelijke kleuren en vormen én de famous 'flare jeans' met uitlopende pijpen zijn top dit seizoen. Met de flare jeans in je garderobe scoor je dit seizoen zelfs twee trends in één: 70's & Denim Deluxe.



Classy in sneakers

Denk je aan sneakers, dan denk je aan sport. Vanaf dit seizoen niet meer! Sneakers zijn deze lente dé vervangers voor high heels. Wil je een classy outfit aan maar kan je niet heel de dag op je torenhoge hakken lopen? Vervang je hakken door een paar sneakers en combineer ze onder je favoriete jurk of rokje. Ongetwijfeld een top combinatie!



De witte hemdjurk

De witte hemdjurk is een item dat deze zomer hot is en je zeker in je kast moet hebben. Niets zo gemakkelijk om aan te trekken en te combineren. Geef deze simpele en luchtige hemdjurk een extra touch met enkele leuke accessoires zoals een gekleurde riem of een paar opvallende pumps!