Hoe shoppen in de solden? Enkele tips van onze experts!

Iedereen heeft zich al wel eens laten misleiden in de solden en kwam dan thuis met een miskoop. Koop dus niets zomaar omdat het in korting is, maar shop gericht in de solden. Blush founders en lesgeefsters Palmira Proietti & Caroline Rigo waren te gast in StudioTVL en geven je alvast enkele tips!1. Een goede jas is een musthave!
Ga voor een dikke winterjas, jeansvest, leren jasje, parka of trenchcoat.
Dé 5 must have jassen voor zowel dames & heren

2. Shop duurdere items
Dat ene dure item dat je al zo lang wou is nu waarschijnlijk te koop voor een spotprijsje, so don't hesitate!

3. Zoek naar items die je niet vaak draagt
Voor een bepaalde gelegenheid zoals een feestje hebben we vaak een galajurk of cocktail dress nodig, maar deze items zijn ook vaak duur en meestal dragen we het één keer en dan hangt het weer maanden in onze kast. Maak dus van de solden gebruik en investeer nu al in een leuk stuk dat handig is voor die bepaalde gelegenheid.

4. Koop items die je heel vaak draagt
In de solden ga je natuurlijk ook opzoek naar je favoriete items. Zorg voor afwisseling en voorraad in je schoenen, handtassen, ... Zo voorkom je slijtage van je favoriete items!

5. Basics zijn altijd een must
Een paar goede basics in je garderobe is een must én helpt je makkelijker te combineren. Ze zijn ook tijdloos waardoor ze zeker de investering waard zijn. Denk maar aan een little black dress, een zwarte pump, een hemdsblouse, ... Essentials die zeker niet mogen ontbreken in je garderobe!

6. Trends
Shop natuurlijk de stuks die jij graag ziet en waar jij je goed in voelt, maar ook de trends voor 2015, zoals Palmira eerder zei, kunnen je al op weg helpen!


Houd onze website in de gaten voor een uitgebreide blog rond al de fashion & beauty trends van 2015!

Stay Blushed!