Make-uptrends 2015

Een nieuw jaar staat altijd garant voor nieuwe trends, ook op vlak van make-up. Wat heeft 2015 volgens onze founders en lesgeefsters Palmira Proietti en Caroline Rigo voor alle make-up lovers in petto?

Matte lipstick
De populaire glanzende lipstick wordt dit jaar vervangen door de matte variant, die te verkrijgen is in zowat alle tinten. Zorg wel steeds voor een zeer goede hydratatie van je lippen, want matte lipstick kan je lippen doen uitdrogen.

Matte lipstick in 401, InglotGekleurde eyeliner
We zagen het al zo vaak op de catwalk en in 2015 wordt deze look ein-de-lijk vertaald naar het straatbeeld. Creëer een moderne look met een gekleurde eyeliner. Blauw, groen, paars, .. Be creative!


Maestro eyeliner, ArmaniNude look
In 2014 was de frisse nude look al populair en ook dit jaar houden we van naturelle gezichtjes. Aan een natuurlijk uitziende make-up komen echter veel meer producten te pas dan je zou denken.. Vooral een onberispelijke huid is hier van groot belang. Werk met concealer, highlighter, een goede foundation en een zachte blush. Een beetje mascara op je wimpers en een zachtroze lippenstift, et voilà!
Metallics voor de ogen
Een wat feestelijkere make-up blijft echter ook een topper dit jaar. Investeer in een metallic pigment: het gaat jarenlang mee en geeft je look net dat ietsje meer dan een gewone oogschaduw.Pastel
Blush loves pastel! Mintgroen, zalmroze, .. Deze heerlijk frisse kleurtjes zijn weer helemaal hot! Vertrek vanuit de nude look en voeg hier één of meerdere pasteltinten aan toe. Sweet like candy cotton!