All Black? 5 manieren om kleur in je outfit te brengen!

Ken je het? Je staat voor je garderobe en meer dan de helft van je kleerkast is gevuld met zwart. Zwart is mooi en stijlvol. Het is ook een veilige kleur die makkelijk combineert én zeker niet onbelangrijk, zwart slankt af. Maar ben je het nu beu om altijd zwart te dragen en wil je eens iets anders? Blush geeft je enkele manieren om je zwarte look in no time meer kleur en pit te geven!


1. Combineer je volledig zwarte look met een paar opvallende pumps. Dit maakt het geheel meteen pittiger! Wil je nog wat meer opvallen? Draag dan een lipstick in dezelfde kleur als je pumps.2. Draag een lange jas, trenchcoat of blazer in een opvallende kleur over je zwarte look. Het maakt je outfit krachtiger en je valt meteen op!


3.Denim is dit seizoen helemaal hot. Combineer daarom je zwarte look met een jasje in denim of hemd in denim. Zo creëer je de 'Denim Deluxe' uitstraling van dit seizoen!4. Een statement jasje is dé perfecte manier om je zwarte basic outfit meer kleur en pit te geven. Combineer het opnieuw met een felle lipstick voor dat tikkeltje extra.5. Alles mag statement zijn. Ook een statement ketting, tas of zelfs een sjaal, geven je simpele look extra pit en uitstraling!Er zijn nog eindeloze manieren om kleur en pit in je zwarte outfit te brengen. Kies je nu voor een jasje, ketting of sjaal? Het belangrijkste is dat jij je er goed in voelt!