De beautyrituelen van.. Communicatiestagiaire Laura

Meet Laura Bulzariello, één van onze stagiaires communicatie. Aangezien deze beauty er steeds even stralend uitziet, vroegen we ons af wat haar favoriete beautyproducten en -rituelen zijn.Skincare

Laura: "Iedere ochtend en avond reinig ik mijn huid met een milde reinigingsmelk en tonic. Als dagcrème gebruik ik vervolgens de Triple Active crème van L'Oréal."

Foundation

"Als make-up basis draag ik meestal de Blur BB-cream van Garnier: een erg luchtige BB-crème. Het product egaliseert mijn huid meteen en zorgt voor een frisse uitstraling. Ideaal als je niet veel make-up op wilt maar er toch fris wilt uitzien! Wanneer ik iets meer dekking wil, gebruik ik ook heel vaak een mineraalpoeder van Bellàpierre (in de kleur 'Latte'). Ik heb deze minerale poeders niet zo lang geleden ontdekt via Caroline Rigo en ik moet zeggen dat het een supergoed product is! Het dekt heel goed, bevat gezonde mineralen en maakt mijn huid mooi egaal en mat. Bovendien voelt het voelt alsof je geen make-up op hebt. Topproductje!"

Eyes

"Op mijn ogen móet ik altijd make-up hebben, zelfs overdag. Zonder een lijntje op mijn ogen lijk ik nogal snel vermoeid. Ik doe dus altijd een zwart potloodlijntje onder mijn ogen (van het merk Clinique). Het oogpotlood heeft een penseeltje achteraan en daarmee smudge ik het lijntje altijd wat uit. De oogschaduw van Inglot vind ik zeer goed. Voor overdag gebruik ik een lichtroze tint gecombineerd met een donker taupe in mijn arcadeboog. Wanneer ik een avondje uitga doe ik dit veel feller, ik creëer dan meer een smokey eye-look."

Lipstick

"Als lipstick verkies ik meestal de lipsticks van MAC Cosmetics. Mijn favoriet voor overdag is de kleur 'Crème cup': een lichtroze nude lipstick. Voor een avondje uit of een etentje mag het al wat feller en hou ik wel van een marsala-kleur lip. Ik heb nu pas een goede gekocht van MAC: 'Paramount'. Deze heeft een mooi bruin à bordeaux-achtig kleurtje. Je kan deze lipstick ook wat minder fel aanbrengen en dan durf ik deze kleur ook wel eens overdag te dragen!"

Blush

"Je zal me ook bijna nooit tegenkomen zonder blush. Een mooie blush geeft altijd een extra gloed aan je gezicht en zorgt gewoonweg voor een frissere uitstraling. Ik draag altijd de AMC FACE BLUSH nummer 27 van Inglot: een mooie kleur die goed bij mijn huidskleur past. Maar ik experimenteer natuurlijk af en toe graag met iets nieuws."

Haircare

"Ik had vroeger altijd kort haar en ik heb dan ook twee jaar lang extensions gehad. Nu heb ik eindelijk lang haar van mezelf en om mijn puntjes gezond te houden gebruik ik iedere keer na het wassen de Elvive Extraordinary Oil van L'Oréal. Deze olie geeft mijn haar glans en zorgt voor enorm zachte puntjes!"