Fashion- en Beautytrends 2015

Afgelopen weken waren het Fashionweeks in New York en Londen. De komende weken zijn ook Milaan en Parijs aan de beurt. Hét ideale moment dus voor een trendreport! Blush founders en docenten Palmira Proietti en Caroline Rigo geven in Studio TVL dé fashion- en beautytrends weer voor 2015.


 


In 2015 draait alles in fashion- en beautyland rond Marsala, dé pantone kleur van dit jaar. Ook zwart-wit combinaties zijn helemaal in. Zwart-wit is heel mooi gecombineerd met een Marsala lipstick of nagellak. Mosterdgeel en oranje zijn kleuren die we naar de herfst en winter toe vaker gaan terug zien. Sta je niet met deze kleur aan je gelaat? Ga dan voor een rok of broek in mosterdgeel.
Pastels zoals soft pinks en blauw zijn zeker nog een trend, maar vooral in de lente. Ook goud en metallics zien we overal terug in kleding en accessoires. Vind je dit te fel in je kleding? Dan kan je goud of metallic subtiel verwerken in je make-up of je nagels.
Ook in de stijlen voor 2015 zien we heel veel goud en metallics terug. Alles mag matching zijn: jeans op jeans of een volledig pak. Een sportieve look zien we ook steeds meer terug met de sneaker. Een duidelijke mix van vrouwelijk en girly met sportief. Je ziet hier verschillende mogelijkheden om deze look op je eigen manier te dragen.

  Prints blijven ook een trend. We zien tijdens de fashionweeks vaak zwart-wit grid als print terug. Maar ook dierenprints zoals leopard en de tapestry print zijn hip. Zowel in de zomer als winter mag alles ook fluffy zijn. Stola's in fake fur en zachte materialen voor handtassen en schoenen maken je look helemaal af.

  Enkele items die je zeker in je garderobe mag hebben dit jaar. Zoals je ziet een oversized jas of cape, want oversized is helemaal in. Ook de midi skirt of pencil skirt met hak en de 70's Flare broek zien we meer en meer terug. En natuurlijk last but not least, hét item van 2015: de sneaker.