De beautyrituelen van.. Blush lover & founder Palmira Proietti

Tv-opnames, lesgeven bij Blush, meetings, make-up- en stylingopdrachten, .. Heb je je altijd al afgevraagd hoe het komt dat Blush lover & founder Palmira Proietti er ondanks haar drukke leven altijd even stralend bijloopt? Lees dan zeker verder!Skincare

"It’s all about Shiseido! Voor een goede gezichtsreiniging gebruik ik eerst de Ibuki Gentle Cleanser, een toppertje. Voor een extra grondige reiniging gebruik ik een borsteltje. Vervolgens breng ik de Pureness tonic aan. Na het reinigen en de tonic smeer ik vervolgens wat Ultimune op mijn huid: een concentraat dat het immuunsysteem van de huid verbetert. Mijn dagcrème is de Pureness moisturizer en ik gebruik als nachtcrème een Shiseido Bio-Performance crème. Tenslotte maak ik voor een frisse oogopslag altijd gebruik van de Shiseido Eye Correcting Cream."

Foundation

"Ik begin altijd met een primer van Per-fékt (in Radiant). Deze primer is getint en dus ideaal om roodheden weg te halen. Concealen onder mijn ogen doe ik met de Moister Cover van MAC Cosmetics. Daarna breng ik mineraalpoeder van Bellàpierre (in Nutmeg) aan met een kabukikwast, voor een natuurlijk ogende dekking."

Eyes & brows

"Mijn wenkbrauwen vul ik in met Brow Powder of Dipbrow van Anastasia Beverly Hills, een autoriteit op vlak van brows!

De kleur oogschaduw die ik kies, hangt van het moment af. Hoewel ik het heerlijk vind om mijn ogen op te maken is dit afhankelijk van de mood en de tijd die ik heb. Ik gebruik steeds mijn zelf samengestelde palet van Inglot. De ene keer ga ik voor naturel beige met zwarte eyeliner, de andere keer mag het wat feller met taupe, donkerbruin en zwart. Oogschaduw nummer 46 van Inglot (een glanzende parelmoertint) is mijn favoriete oogschaduw! Hiermee hou ik mijn binnenste ooghoeken heel licht. Deze tint geeft gewoonweg een mooi effectje aan àlle oogmake-up!

Mijn favoriete mascara’s zijn van MAC Cosmetics: Haute & Naughty  of In extreme dimension 3D Black  Lash."

Lipstick

"Mijn grote favoriet is de Dolly van Buxom Full on Lip Polish: een lipgloss die extra volume aan je lippen geeft. Wanneer je deze aanbrengt voel je een tintelend gevoel en krijgen je lippen een plumping effect! Telkens wanneer ik naar Amerika ga, sla ik er een voorraad van in."

Shaping & bronzer

"Om te shapen en als bronzer maak ik meestal gebruik van de Duo Blusher en Bronzer (2 in 1), een topproductje van Nee Make Up."

Haircare

"Omdat ik vaste klant ben bij De Cliént ben ik helemaal verknocht geraakt aan de producten van Paul Mitchell. Ik gebruik enkel nog zijn shampoos. Wanneer ik in de zomer veel ga zwemmen let ik erop dat ik mijn haren was met een speciale shampoo (die mijn haren beschermt tegen chloorwater, zon, enzovoort). Af en toe breng ik ook eens een haarmaskertje aan en ga ik ermee slapen. Zo word ik de volgende ochtend wakker met een zachte, herstelde haardos!"