How to look Spring proof like Sincerely Jules!


Get ready for Spring met deze casual look van blogster Jules van Sincerely Jules.
Door wie kan je je nu beter laten inspireren dan één van dé bekendste modeblogsters van dit moment? Jules is een geboren fashionista en heeft wereldwijd meer dan een miljoen volgers.

Jules weet altijd meerdere trends te combineren in één look én wat zeker niet onbelangrijk is, ze mixt steeds betaalbare kleding met designer stuks. Net zoals bij deze outfit, combineert ze een witte ripped jeans, die heel hot zijn voor het moment, met een zwart-wit gestreepte top, dé basic die iedere vrouw in haar garderobe zou moeten hebben. En laat zwart-wit combinaties nu net een trend zijn voor dit seizoen: win win!

Om haar look net dat tikkeltje extra te geven draagt ze een denim jacket geknoopt rond haar heupen. Denim of ‘Denim Deluxe’ is deze zomer niet meer weg te denken!

De nude roze flats maken haar look net iets meer girly. Hou je toch van een iets sportievere of stoerdere look? Dan kan je deze outfit ook perfect combineren met een sneaker, hét item van dit seizoen. Verder houdt ze haar accessoires sober met een horloge, een fijne armband en enkele ringen. Haar casual look maakt ze helemaal af met een lichtgrijze it-bag!

Onze mening? Met deze look ben je helemaal Spring proof! Dé perfecte combo voor een dagje uit op een zonnige lentedag!

Blush zocht voor jou waar je deze items kan bemachtigen om er net zo stralend uit te zien als Jules!

Get the look:

White ripped jeans
Black & white striped tee
Oversized denim jacket
Nude pink flats
Céline inspired it-bag