De beautyrituelen van.. Blush lover & founder Caroline Rigo

Blush Lover & founder Caroline Rigo ziet er ondanks haar drukke leventje altijd even fabulous uit! Voor wie zich afvraagt hoe ze dit toch doet: it's your lucky day. Caroline deelt in deze post enkele van haar vele beautygeheimen.Skincare

I’m in love met de producten van Intense Derma. Ze combineren medische knowledge met échte, zichtbare resultaten! Ik kan niet zonder hun Hyaluron Booster onder mijn dagcrème. Iedere keer als mijn potje op is, wissel ik af. Ik wil namelijk niet dat mijn huid gewoon wordt aan één product! Daarom gebruik ik op dit moment de Cellular Energy Recharge N°6, een booster op basis van zeeplankton. Het heeft dynamische en voedende eigenschappen. Het verhoogt eveneens je celmetabolisme en stimuleert de synthese van collageen. Mijn huid is merkbaar steviger, boordevol energie en straalt als nooit tevoren! Nog een leuk weetje: alle crèmes van Intense Derma zijn zowel voor overdag als voor ’s nachts! Win-win dus! Verder peel ik mijn huid wekelijks twee keer tijdens het reinigen. Ik hou niet zo zeer van melk om te reinigen en daarom maak ik gebruik van de Gentle Foaming Cleanser van Intense Derma. De cleanser bevat salicylzuur en dit zorgt voor een extra grondige reiniging!"

Foundation

“Ik zweer bij make-up op basis van mineralen! Ik gebruik dagelijks de concealer van Per-Fékt in de kleur Luminous omdat deze me meteen een opkikkertje geeft! Daarover breng ik Bellápierre Mineral Lose Foundation aan in de kleur ‘Nutmeg’. Ik breng twee laagjes aan met een kabuki brush zodat deze foundation goed in de huid trekt."

Blush 

“Dagelijk gebruik ik een rozige blush van het merk KIKO MILANO, I’m in love with their blushes!”

Eyes 

Everyday: false lashes! I admit, I am an addict! (lacht). Mijn favoriete merkje is Velour, maar ik draag ook vaak de Daisy-wimpers van Ardell. Ik draag ook iedere dag een eyeliner, meestal zwart, maar soms ook in een kleurtje. Mijn favoriet is nummer 77 van Inglot (de AMC gel eyeliner). Mijn wenkbrauwen zet ik  aan met het Lingering-potlood van MAC Cosmetics.”

Lipstick

I love colour! Ik draag elke dag iets anders, maar hou vooral van de marsalatrend. De lipstick ‘Cherry Pop’ van Bellápierre heeft mijn hart veroverd! Een mooie klassieke mat rode of fuchsia lipstick kan me daarnaast ook wel bekoren. Naar mijn mening kan er niets tippen aan de textuur en houdbaarheid van de Bellápierre lipsticks. Ik ga hier ook steevast voor, want ik hou er niet van om te moeten bijwerken!”

Haircare

“Mijn wekelijks zen-momentje is bij mijn topkapstertje Kelly Merino van Exclusive Hairfashion in Hasselt. Ze brusht mijn haar wekelijks, zodat ik een week no bad hairdays heb! Maar waar ik ben vooral fan van haar ontzettend heerlijke massage en wasritueel. Ik heb van nature vet haar, maar door haar gouden handen in combinatie met de productjes van Kérastase, kan ik  altijd een weekje verder!”