How to: Kylie Jenner's make up look

We houden allemaal van Kylie Jenner's bekende make up look en dit is ook nog eens dé ideale make up voor de zomer. In enkele stappen laten we zien hoe jij deze look zelf in no time creëert! Say hello to big lips & pretty Bambi eyes! 

1. Prep & Prime je gezicht

Breng eerst een kleine hoeveelheid primer aan. Bij Blush kiezen we voor de Skin Perfection Gel van Per-Fékt. Deze primer geeft je huid meteen een boost, laat je make-up langer houden en vult oneffenheden op. Kies daarna voor een matte foundation die goed bij je huidskleur aansluit. Bij voorkeur gebruiken we de Mineral Lose Foundation van Bellapierre, een minerale poeder foundation die heel licht en zacht aanvoelt op je huid en je huid tegelijkertijd laat ademen. Licht de huid onder je ogen op met de Skin Perfection Conceal van Per-Fékt.

2. Blush 

Geef je wangetjes wat kleur met een peachkleurige blush voor een meer bronzed look. Onze favorieten zijn de Melba Blush van MAC Cosmetics en de Autumn Glow van Bellapierre.

3. Bambi eyes 

Breng een make-up base aan op je ogen zodat je oogschaduw langer houdt. De Makeup base van Bellapierre is hier ideaal voor.

Daarna breng je een licht beige matte oogschaduw aan op je bewegend ooglid met een platte oogschaduw kwast. Breng een licht taupe/bruine kleur aan in je arcadeboog met een blendpenseel. Bouw de kleur lichtjes op in je arcade en blend goed uit met je penseel. In je buitenste ooghoek breng je een donkerbruine glanzende oogschaduw aan, die je ook verder blend in je arcadeboog. Breng dezelfde kleur oogschaduw ook net onder je wimperrand aan met een schuin penseel voor een smudgy effect. In het Flawless Eyeshadow Palette van Make up Revolution vind je al deze kleurtjes terug!

Breng opnieuw met het schuine penseel een subtiele eyeliner aan op de bovenste wimperrand. Met een schuin penseel creëer je de perfecte eyeliner 'wing'. Wij kiezen voor de zwarte Eyeliner Gel 77 van Inglot. Werk je ogen af met een goede laag zwarte mascara of voor de durvers onder ons, met valse wimpers. Vergeet ook zeker niet je wenkbrauwen aan te zetten met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauw poeder!

4. Big lips 

Last but not least: big lips à la Kylie! Met het juiste potlood en de juiste lipstick creëer je op een naturelle manier vollere lippen. Kies voor een nudekleurig lippenpotlood. Teken met dit potlood nét ietsje verder dan de rand van je lippen, maar hou het subtiel. Gebruik dan de Faux lipstick van MAC Cosmetics, dé perfecte kleur om je lippen in te kleuren. Fixeer als laatste met wat transparante poeder voor een matter effect.