Kapselinspiratie voor de zomer!

De zomer komt er aan en natuurlijk hoort er bij een nieuw seizoen een nieuw kapsel! Hou jij van een opvallend kleurtje of hou je het liever neutraal met wat highlights? Ga je voor die mooie beach waves of draag je je haar het liefst in een dot? Wel, deze zomer kan het allemaal! Wij geven je de leukste inspiratie om je haarlokken in geen tijd summerproof te krijgen! 


50 shades of grey & pastel

Ben jij een echte durver? Dan ga je deze zomer voor zilvergrijs haar! Eén van dé haartrends deze zomer! Wil je nog een stapje verder? Kleur je haar in een mooi pasteltintje à la Kylie Jenner! Pastel is he-le-maal hot, ook in je haar!Tortoiseshell 

Hou je het liever wat neutraler en natuurlijker? Dan is de tortoiseshell of écaille perfect voor jou! Deze hairdo, waar we al verschillende celebrities mee gespot hebben, is dé haartrend van het moment en de nieuwe ombré voor deze zomer! Het kapsel is geïnspireerd op het bruine, glanzende schild van een schildpad. De basis van je haar krijgt hierbij een egaal bruine tint en wordt afgewisseld met highlights en lowlights. Perfect als je sunkissed haar wil deze zomer! ;-)It's all messy! 

Vergeet perfect gestyled of gekruld haar. Messy beach hair it is! Er zijn zoveel manieren om een leuk en nonchalant kapsel te dragen. Ga voor een knot of de halve bun die nu zo trendy is. Ook een paardenstaart en een opsteekkapsel moéten er deze zomer messy uitzien! Hoe nonchalanter, hoe liever!Finishing touch 

Een mooie haarband geeft je look net dat tikkeltje extra! Deze trendy headwraps zijn ook nog eens perfect om je haar samen te houden en te beschermen tegen de zonnestralen op het strand! Ook voor festivals is zo'n headband het ideale accessoire!

Voor welke kapseltrend ga jij? ;-)

xoxo, Blush