No make up look!

Dinsdag vertelde fashion- en beautyblogster Imke jullie al hoe je op een stijlvolle en hippe manier white on white draagt. Maar hoe vertaalt dat zich nu in je make-up? Dat vertelt ze ons vandaag! 


"Wit is een kleur die onschuld en reinheid uitstraalt. Maar hoe vertaalt zich dat in je make-up? Door alles naturel te houden! Naturel betekent zeker niet zonder make-up. Ik zette mijn favoriete producten op een rijtje die jouw natuurlijke schoonheid extra benadrukken!"


1. Huid 


"Deze skin perfector van Per-f├ękt geeft je een stralende huid. En corrigeert kleine oneffenheden."
2. Wangen

"Deze powder blush van MAC in de kleur Melba is ideaal om je look wat kleur te geven. En het ziet er nog steeds naturel uit.""Een highlighter is het ideale product om vorm en glans aan je gezicht te geven. Het lift je jukbeenderen in no time. Deze highlighter van Nars in de kleur Satellite of Love geeft je een mooie goude glans."

3. Ogen
"Aardetinten zijn de ideale optie om je ogen op te maken en er nog steeds natuurlijk uit te zien. Dit oogschaduw palet van Bellapierre, Go natural, helpt je daar perfect mee."
4. Lippen 
"Voor je lippen raad ik aan om een kleur te kiezen die ligt in het verlengde van je eigen lipkleur. Dit geeft het mooiste resultaat. Deze lip- stick van Inglot nr. 220 is een vochtinbrengende lipstick. Dit zorgt voor een glanzend effect."