Beauty on a budget?


Kokosolie: Perfect voor werkelijk al je beautyrituelen! Julie Weygers, onze guestblogger van deze week, vertelt je alles over dit wondermiddel. "Deze wonderolie is niet alleen goedkoop, maar ook multifunctioneel. Beautygoeroes zweren bij dit product en ik leg je even uit waarom. Naast een gezond alternatief voor bakboter, is het ook een ideaal schoonheids- en verzorgingsproduct!"

1. Perfect gezond en glanzend haar

"Smeer je hele haar van wortel tot punt in met kokosolie als een intensief haarmasker. Laat een paar uur inwerken of slaap er een nachtje mee (wel even je kussen afdekken!). De olie dringt tot diep in het haar en gaat het verlies van proteïnen tegen. Was de olie eruit met een tweetal shampoobeurten en style je haar zoals gewoonlijk. Gezond en glossy haar gegarandeerd! Statisch haar of droge puntjes? Wrijf een kleine hoeveelheid tussen je handen en verdeel over de lengtes van je haar. Droge puntjes krijgen weer glans en die statische lokken zijn history voor de rest van de dag. Bye, bye bad hair day!"

2. Flawless skin"Waarom nog verder sukkelen met watjes en een flesje als je al je make-up kan verwijderen met kokosolie? Masseer de hoeveelheid van een okkernoot op het gezicht en spoel af met een washandje en lauw water. Zelfs waterproof mascara en lip stains moeten eraan geloven. Mensen met een gevoelige huid of ogen moeten zich geen zorgen maken. Deze olie is een natuurlijk product en zeer zacht voor de huid. Plus het is een super conditioner voor je wimpers! Al een fortuin uitgegeven aan gezicht- en oogcrèmes? Kokosolie voedt de huid intensief zonder de poriën te verstoppen. Het werkt daarnaast ook antibacterieel en voorkomt puistjes en onzuiverheden. Say what?"

3. En zoveel meer!

"Scheergel, verzorging voor nagels en nagelriemen, natuurlijke highlighter, tandpasta, bodylotion, lippenbalsem of lipscrub… Je kan het allemaal zo gek niet bedenken of je kan er kokosolie voor gebruiken. Met dit product spaar je heel wat geld uit en ga je even back to nature!"

xoxo, Blush
By Julie