BLUSH GOES BOHO

Blush sloot dit voorjaar weer in stijl af. Het eindexamen had deze keer het thema BOHO CHIC en dat ontbrak zeker niet in de resultaten. De make-up artists en de fashion stylisten hadden de opdracht om een model op te maken en te stylen. Ze hadden al goede voorbereidingen genomen door een moodboard te maken. Aan creativiteit dus zeker geen gebrek!De geweldige resultaten van de studenten werden vastgelegd door topfotografe Dannii Baillien de Burlett en haar assistent Steven Mercken. Neem dus zeker een kijkje op onze facebook pagina voor de prachtige foto’s. 
Op dezelfde dag was er ook de jaarlijkse opendeurdag van Blush Academy & Agency. Iedereen was welkom om een kijkje te komen nemen in de Blush wereld. De bezoekers konden op die manier de make-up artists en stylisten aan het werk zien en vragen stellen. Kortom het was een gezellige, succesvolle dag waar we topresultaten aan hebben overgehouden! En… niet te vergeten twee trotse docenten.


Uiteraard heeft het Blush team voor een leuke afsluiter gezorgd. Na de mooie resultaten en hard work was er nood aan ontspanning. Graduation and drinks at Baouzza!Congrats and keep up the good work, Blushers!

Lots of love, Blush