Dé kapsels voor op een festival!

Your best accessory on festivals? Your hair!  Wij geven je een aantal tips waardoor je zonder al te veel moeite je kapsel toch fabulous kunt houden gedurende de festivals.

Put some flowers in your hair! Bloemen in je haren maken je outfit veel leuker en speelser. Kies daarom voor een grote bloemenkrans. Op festivals mag alles wat meer opvallender en gekker zijn! Combineer de bloemenkrans met los, wild haar. Lekker makkelijk als je het ons vraagt. Opstaan, je bloemenkrans opzetten en je bent klaar voor de dag! Toch zal je er extra stylish uitzien!


Ben je niet zo een bloemenmeisje ga dan voor de bandana. Laat je haren los en bindt het sjaaltje van achter naar voor. Zo krijg je een strik vanboven wat het leuk en vrouwelijk maakt. Neem stukjes haar van de voorkant en steek deze terug achter de bandana om er een leuke touch aan te geven.Is het warm weer ? Of krijg je je haren niet in de plooi? Vlecht ze dan in! Er is niets leuker dan je haren in te vlechten op festivals. Ga voor twee ingevlochten vlechten. Zo zijn al je haren uit je gezicht en het blijft goed voor een hele dag. Een ideaal kapsel voor op festivals!


Ook leuk en makkelijk is een losse dot. Laat je graag je haren los, neem dan enkel de bovenste haren en maak een hoge dot. Geen zin in je haren los te laten ? Geen probleem! Neem al je haren en maak er een losse dot mee. Steken er een paar plukjes uit? Laat ze, het mag wat wilder zijn op festivals ;)!
Xoxo Blush