Festivals, more than music

JIPPIE, de zomer is hier en dat wil zeggen véél festivals! Hier zegt Blush geen NEE tegen! Zo hadden we een Blush booth op Extrema outdoor, gingen we outfitjes spotten op Rock Werchter en zijn we ( vandaag! ;) ) Hair & Make up aan het doen op Tomorrowland. We kijken al uit naar Pukkelpop! Maar welke outfit trek je aan naar een festival?

Iedereen kent wel de geruite hemden, de losse T-shirts en de bloemen in de haren… Hieronder geven wij jullie nog meer voorbeelden die ook kunnen en met wat je ze kunt combineren!

Je outfit moet vooral comfy zitten, zodat je goed uit de bol kunt gaan ;-)! Zeker een aanrader is de PLAYSUIT. Deze zit lekker gemakkelijk. Je moet maar 1 stuk aandoen en je bent gereed! Combineer deze met die leuke, ronde zonnebril en voilà je outfit is af!Een short met dezelfde, vintage print als je topje is een musthave! Draag er stoere botjes onder and you’re ready to go ;-).


Als laatste tip voor festivaloutfit is de lange rok! Kies voor een leuke print en combineer het met een kort bloesje en een hoed. Stay tuned voor meer advies voor festivals (make-up, hair and more)!


Xoxo Blush