Happy 4th of July

Wij vieren vandaag de Amerikaanse feestdag totaal in Blushstijl! Namelijk door onze vier meest favoriete Amerikaanse merken in de kijker te zetten.

Michael Kors
Deze Amerikaanse ontwerper maakte een intrede in onze garderobe met zijn prachtige horloges. Ondertussen hangen ook zijn handtassen aan onze arm.

M.A.C.
Wie kan zijn make-up stash nog inbeelden zonder een product van M.A.C.? Wij alvast niet. M.A.C. is een vaste waarde in make-up land en verdient dus zeker een plekje in deze lijst!
Vogue
Vogue is een van de belangrijkste mode magazines ter wereld. Anna Wintour heeft van deze modebijbel een ongelofelijk succes gemaakt! Tegenwoordig hebben veel landen hun eigen Vogue maar hij is van oorsprong Amerikaans.
Victoria Secret
Victoria Secret is veel meer dan een lingeriemerk. Hun shows zijn elk jaar weer iets om naar uit te kijken. En het leven van de VS Angels interesseert ons mateloos. Daarom kon ook dit merk zeker niet ontbreken in onze lijst. 

Hopelijk kunnen jullie het een beetje koel houden. Hou zeker onze Facebookpagina in het oog voor leuke behind the scenes van onze summerclass!

xoxo 
Blush