Hittegolf vs. Make-up


Primers voor een Summerproof Skin

Een klein nadeel aan deze mooie en zonnige dagen is dat onze make-up er na een aantal uurtjes vervaagt aangezien we meer zweten and let’s admit… dat vindt niemand aangenaam.

Een goede primer is hier de oplossing voor! Wanneer je deze na je dagcrème aanbrengt, creëer je een extra laagje tussen je huid en foundation waardoor je huid beter beschermd is. Maar door het tijdens deze warme dagen te gebruiken, zorg je er vooral voor dat je foundation op zijn plaats blijft en dat je minder gaat glimmen.

Hieronder hebben we enkele goede primers opgesomd waardoor je make-up deze hoge temperaturen gaat overleven en je er heel de dag flawless kan uitzien!

Smashbox Photo Finish PrimerDeze Primer bestaat vooral op basis van water. Het is olievrij dus zeer geschikt voor een vette of gevoelige huid. Het vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en poriën.

Laura Mercier Oil Free PrimerDe Laura Mercier primer is ook olievrij waardoor je make-up heel de dag fris zal uitzien. Ideaal voor een normaal of gemengd huidtype.
Chanel’s Le Blanc de Chanel


Deze primer kan je gerust ook zonder foundation gebruiken want het geeft je huid een mooie glans zonder er veel aan te moeten doen.
‘Your skin but better look’ voor een no make-up day.
Hourglass Veil MineralMet deze primer bespaar je een  extra stap in  je make-up routine aangezien het een SPF bevat en dat is iets wat je zeker niet kan vermijden tijdens de zomerdagen.

Per-fékt Skin Perfection GelDeze gel is verkrijgbaar in verschillende tinten. Het maakt je huid egaal en verbergt de oneffenheden. Het is een perfect alternatief voor je foundation, primer of poeder. Gewoon met de vingers aanbrengen en je kan de deur uit in no time!

Last but not least een primer voor degenen die ook wat aandacht willen schenken aan hun oogschaduw.

De Urban Decay Primer Potions

Je oogschaduw zal heel de dag blijven zitten en hiernaast verbetert het ook de kleurresultaat ervan.

                                                                                             
xoxo, Blush
by Marwa