Trends @ Modefabriek

Houd jullie vast want hier komen alle trends die wij hebben ontdekt bij de Modefabriek in Amsterdam!

Kleur

De kleuren voor zomer 2015 zijn fris en fruitig! De modefabriek bracht dan ook veel sorbetkleuren en uitgesproken kleuren in combinatie met elkaar. Ook het pastel blijft een must! Kijk uit naar het onzuiver pastel of afgeschoten pastel op toffe botjes! Ook de kleuren kaki, grijs, wit en zwart blijven terugkomen.

Blush loves Denim
De baggy jeans is weer helemaal terug. Draag ze met een t-shirt of mooie top: de combinaties zijn eindeloos! Ook een chic jasje is altijd top bij.
Ook de spijkerbroek is een musthave voor in de zomer. Deze kan je dan weer combineren met een overall en een paar leuke platte sandaaltjes of fancy sneakers. Voor de avond staan ze dan weer leuk met een hakje.
Een andere look voor deze zomer is de jeanslook van top tot teen. Draag verschillende denim items bijeen, deze mogen onderling van kleur verschillen. Stel dus zelf je eigen combi samen!


Franjes
Franjes zijn niet meer weg te denken! We zien ze in alle kleuren en maten en in verschillende stoffen zoals zijde, leer en suède. We zien deze franjes aan zomen van rokken, jurken, tasjes, aan vestjes of aan jassen.  Franjes all the way! 

Opengewerkte materialen
Naast doorzichtige materialen zien we deze zomer ook veel opengewerkte materialen. Zoals leer dat uitgesneden is met een laser. Dat is zeker één van dé musthaves van deze zomer!Chiffon
Chiffon is het nieuwe katoen. Wil jij er supervrouwelijk en sexy uitzien? Use chiffon all the way!

Bloemenzomer
Zomer 2015 is de zomer van de bloemen. Bloemenprints zijn in, maar niet de geijkte romantische bloemen. De fantasieën hebben een artistieke insteek, vaak zijn het niet meer dan kleurenvlekken die de vorm van een bloem suggereren. Verder zien we hier ook de opgestikte bloemen, uitgesneden bloemen. Kortom, bloemen in alle kleuren, vormen en maten!


Gladiatorsandalen en platvorm sandalen
Met deze sandalen kan je de zomer comfortabel en stylish door dansen!

Bijoux
Guess what's back? De gouden bjioux. Ze zijn weer helemaal in!  
Lange jurken en rokken
De lengte van de rok verandert elk seizoen. Deze zomer gaan we lang, langer, langst. Niets is zo elegant als een maxi skirt op een zwoele zomer avond.

The sneaker game
De sneaker op zichzelf blijft sowieso trend zetten. Maar nu zijn er zelfs accessoires voor sneakers!

De modefabriek was een super ervaring. Wij hebben hier heel veel inspiratie opgedaan en ook een leuk beeld gekregen van de nieuwste modetrends en hedendaagse mode! Niet te vergeten hebben we ons ook goed laten gaan met de styling boeken. Bijscholing is ook een MUST!

See you next year! 
xoxo, Blush

Credits to our Blush'er Laura Massoels ;-)