Beautyvloggers worth checking out

Het internet is gevuld met fantastische beautybloggers, maar er zijn ook heel wat beautyvloggers: beautygoeroes die in een video praten over alles wat te maken heeft met schoonheid en fashion. Hier zijn enkele van onze favorieten ;-)

Pixiwoo
Sam en Nic Chapman zijn twee zussen die als make-up artists door het leven gaan. Zij zijn de dames achter de fantastische Real Techniques borstels en posten regelmatig tutorials van de meest uiteenlopende looks. And we love them and their brushes! ;-)


Tanya Burr
Deze toffe dame is ook een make-up artist, maar vlogt naast make-up ook over haar leven. Zij is namelijk het schoonzusje van Sam en Nic en heeft haar eigen cosmeticalijn.
Go girl! :-)


Zoella
Deze juffrouw is één van de meest succesvolle beautyvloggers met meer dan 9 miljoen (say whuut?) volgers op YouTube. Zij praat zowel over beauty en mode als haar persoonlijk leven en bracht laatst haar eigen badproducten en boek uit. 


Michelle Phan
In haar vroege jaren filmde ze gewoon op haar webcam, maar door haar succes zijn haar video's kleine kunstwerkjes geworden. And we <3 art! Op haar kanaal vind je make-uptutorials, kortfilmpjes, haar eigen zelfgetekende levensverhaal en nog zoveel meer!


Have fun watching!
xoxo Blush