Care for hair


Fabulous hair is wat we allemaal willen. Maar alle dagen je haar wassen en het overladen met stylingproducten is niet gezond, integendeel! Hoe meer je je haar wast, hoe meer je je hoofdhuid uitdroogt en des te meer talg je huid zal produceren om dat te compenseren. Wil je nooit meer een bad hairday, maar wil je ook niet alle dagen je haar wassen? Blush has the solution for you ;-)!
Gebruik een droogshampoo tussen je wasbeurten door. Het absorbeert niet alleen de oliƫn, maar geeft je dos weer volume. Wil je geen korrelig gevoel op je hoofd? Spuit de droogshampoo in je haar voor het slapengaan en je haar is weer zo goed als nieuw!

Heb je lang haar? Maak een hoge staart of dot tijdens het slapen. Wrijving maakt het haar sneller vettig, dus hoe meer dat je dat kan vermijden hoe beter.

Gebruik een shampoo van je kapper. Ze kosten inderdaad wat meer, maar de shampoos uit warenhuizen bevatten bestanddelen zoals siliconen en parabenen die het haar gezond en fris doen lijken. Ze maken het echter alleen maar erger en bieden geen verzorging.

Experimenteer met verschillende haarstijlen! Een vlecht, een dot of een strakke paardenstaart kunnen heel stylish zijn en niemand merkt dat je haar een beetje vettig is ;-)!

xoxo Blush