Autumn - What to wear?

De herfst is weer daar! Dit wil zeggen dat die herfstkleren terug uit de kast mogen gehaald worden! Maar wat doe je nu aan met dit weer? Hieronder vind je leuke stukken die perfect zijn om te dragen met dit koudere weer.

Botjes! Deze zijn perfect voor te dragen in de herfst! Kies voor lage botjes onder een jeans of ga voor stoere botten onder een kleedje of rok.

Dikke truien? Yes please! En liefst nog oversized ook ;) Deze zijn helemaal terug zoals je hebt kunnen lezen in een vorige post! Combineer ze met een skinny jeans of ga voor een stoerdere look en draag ze op een kleedje of rok. Hier die leuke botjes bij en je bent helemaal klaar voor de dag!


Het kan soms zeer koud worden in de herfst, maar nog net niet koud genoeg voor die mutsen uit de kast te halen! Daarom zijn de oorwarmers helemaal perfect voor de herfst! En ze staan ook nog eens superleuk! Ga niet voor te felle kleuren maar voor zachtere kleuren. Kies voor grijs, zwart, bordeaux of groene tinten!

Ook sjaals kan je wel gebruiken met dit herfstweer! Ga voor een sjaal in dezelfde tinten van je kleding of kies voor eentje die er helemaal uitspringt. 
XOXO, Blush