Inspiration

Zin in een gezonde dosis inspiratie en nieuwe ideeën? Hier zijn enkele plaatsen en dingen die ons inspireren op zowel beauty- en fashionvlak of voor gewoon alledaagse dingen. Hier vind je vast en zeker wat je zoekt! ;)

Quotes
Ben je even sprakeloos of vind je de juiste woorden niet om iets te zeggen? Of heb je gewoon nood aan goede raad. Type het in op Google met het woord quotes achter en je vindt de meest aangrijpende en grappige quotes over dat onderwerp.

Pinterest
Ben jij meer visueel ingesteld? Ga dan eens een kijkje nemen op Pinterest. Dit is een online klembord waar iedereen zijn ideeën kan posten. Van de meest adembenemende foto’s ooit tot de origineelste gerechten ever, alles kan je erop terugvinden. We waarschuwen wel voor een kans op verslaving bij langdurig gebruik want voor je het weet is het donker en heb je 4 uur lang zitten scrollen ;-)

These boots are made for walking…
Maak een wandeling. Het is zo simpel maar het kan je humeur doen omslaan, je gedachten opklaren en je helemaal tot rust brengen. Kijk om je heen naar de dieren en de natuur en je zal versteld staan van zijn effect.

What inspires you?
Xoxo Blush