Neat pants!

Met dit weer zijn broeken zo handig om te dragen! Maar wat is nu trendy op vlak van broeken ? Ga eens niet voor die skinny jeans, maar probeer één van onderstaande broeken uit. Het is zeker het proberen waard, blijf bij je eigen stijl of probeer eens iets helemaal anders! Beiden mogelijkheden kan je uit met onderstaande voorbeelden. Wij hebben eventjes de leukste voor je opgesomd!

Kostuumbroeken

Kostuumbroeken? Moet je dan een kostuum aanhebben? Natuurlijk niet! Met kostuumbroeken bedoelen we de iets meer stijve broeken met plooitjes vanboven of in het midden aan de voorkant. Ze zijn helemaal in deze dagen én zitten super comfy! Superhandig dus als je deze dagen eens niet die strakke jeans wilt aandoen, maar voor een mooie en makkelijke look wilt gaan. Om de kostuumbroek stoer te maken combineer je ze met een sweater, sneakers of een los hemdje. Whatever you like! ;-)

Brede pijpen 
Wil jij ook mijlenlange benen hebben? Ga dan voor een broek met brede pijpen. Zij zijn echt helemaal trendy! Om de broek helemaal tot zijn recht te laten komen zijn hakken eronder het mooiste! Combineer dus niet met sneakers, maar ga voor een leuk botje of pumps. Ga voor een jeans die vanboven skinny is en vanonder breder gaat of kies voor een broek die overal breed is!
Culottes
Wil je echt fashionable uitzien? Ga dan voor culottes! Het zijn brede broeken die tot aan je kuiten komen en ze zijn zó leuk! Het geeft een extra effect en je ziet er direct zeer trendy uit. Ze bestaan in vele soorten stofjes van leer tot een katoenstof. Kies wat jij leuk vindt en rock this trend!
Xoxo, Blush