The perfect jacket!

It’s autumn! En dat betekent jassen-weer. Maar welke jas draag je nu met zo een weer? Er bestaan veel meer soorten dan je denkt, wij laten je er kennis mee maken! Vind hieronder onze favorieten jassen die je zeker in je kast moet hebben hangen!

Mantel
Dé mantel! Ga niet voor een korte mantel, maar kies voor eentje die tot aan je knieën komt of langer. Ook al ben je kleiner, dat is niet erg! Mantels tot aan de knieën maken je zeker niet kleiner en het staat zeer fashionable. Zeker iets wat je in je kast moet hebben hangen.
Parka

Omdat ze toch zo handig zijn… Een weekendje naar zee, Ardennen of gewoon koud weer in jouw stad? De parka komt goed van pas! Het zijn meestal dikkere jassen die je zeker zullen beschermen tegen die koude wind die soms te pas en te onpas eens komt opzetten. Kies er eentje met (nep!)bont of ga voor eentje zonder, beiden zijn zeer mooi! Waistcoat
Een waistcoat? Is dat niet voor bij een kostuum? Ja, klopt. Maar het is ook de naam voor vestjes zonder mouwen die vrouwen aandoen! Zie hieronder enkele leuke voorbeelden van waistcoats! Ze bestaan in veel verschillende kleuren en materialen van stof. Zo heb je fur vests (vestjes van (nep!)bont), leren, jeans, wol en zoveel meer! Kies wat jij leuk vindt ;). 
Trenchcoat
Een trenchcoat is een jas die iedereen in zijn kast moet hebben hangen! Ze zijn zo leuk om aan te doen en zeker niet te dik als je al een dikke sweater aanhebt. Ga voor lichte kleuren zodat de jas mooi uitkomt, bijvoorbeeld voor beige, groen of blauw. Combineer met een leuke skinny en je bent klaar voor de herfst!
Xoxo, Blush