These shoes are made for walking...

Om je outfit helemaal af te maken, moet je natuurlijk kiezen voor the perfect shoe! Maar welke schoenen doe je nu aan met dit weer en welke zijn geschikt voor de herfst? Vind hieronder onze favorite shoes!

Sneakers
Een herfstwandeling maken? Kies voor sneakers! Je kan er ver mee wandelen terwijl je stylish blijft. De trend van witte sneakers blijft verderlopen, ook naar de herfst toe! Maar ook gekleurde sneakers en de classic All Stars, blijven IN. Voor ieder wat wils ;-)!


Herenschoentjes
Helemaal IN deze herfst zijn de herenschoentjes. Ze zijn weer helemaal terug van weggeweest. En dat vinden wij maar al te leuk! Je kan ze dan ook met zoveel combineren! Ga voor herenschoentjes met een skinny jeans, een boyfriend, een kleedje of een rok. Alles is mogelijk! Tip: Kies voor een kleur die je dan ook met veel kan combineren, zoals zwart, bruin of bordeaux.


Botjes
Dé botjes voor met dit weer zijn booties. Het zijn halflange botjes met een klein hakje onder. Maar ook de lage botjes zijn oh zo mooi en zitten comfortabel. Kies dus wat jij leuk en mooi vindt en ga ervoor! Hieronder vind je wat inspiratie op vlak van botjes. Er bestaan namelijk veel meer soorten dan je denkt! ;-)
Plateau-schoenen
Plateau-schoenen? Wat is dat? Het zijn schoenen met een hogere zool. De zool heeft zowel vanvoor als vanachter dezelfde hoogte. Meestal hebben de zolen maar 1 kleur, maar er bestaan er ook met 2 of meerdere kleuren! Dit is dé trend voor de herfst!

Xoxo, Blush