Festive hair

Bij de vorige blog kreeg je onze favorieten van what-to-wear met de feestdagen. In deze blog geven we onze favorieten met wat je met je haren kan doen voor deze belangrijke dagen. Je haar maakt je outfit helemaal af, dus je mag zeker niet vergeten om ze in de plooi te leggen! ;-)

Curly waves 

Wil je voor losse haren gaan, ga dan voor krullen. Krullen maken je outfit leuker, speelser en chiquer! Maak krullen met de krultang en kam erdoor, zo zijn ze los en luchtig en lijkt het natuurlijk. Spray er wat lak in om de mooie vorm te behouden gedurende de hele avond. Wil je dat je haar niet de hele tijd in je gezicht valt, speld dan enkel de 2 bovenste lokjes vast vanachter met een leuke speld die bij je outfit past. Glitterspelden geven een leuke touch aan je outfit. Zeker als je voor een neutraal kleedje of jumpsuit gaat ;-).

Originele staart 

Wil je helemaal uit de bol gaan en je geen zorgen maken of je haren de hele tijd in je gezicht hangen? Ga dan voor een leuke, originele staart! Ga voor een paardenstaart, maar op een zeer unieke manier. Kies wat jij leuk vindt en wat past bij de outfit die je draagt!


Braids 

Ook altijd leuk om je haren uit je gezicht te laten zijn vlechten. Je kan je haar gewoon vlechten zoals je gewoon bent, maar je kan ook eens iets anders uitproberen. Zo kan je een vlecht maken bovenop je haren, een dot maken met een vlecht of je haren invlechten. Xoxo, Blush