Let's party!

Ben jij ook al op zoek naar jouw feestkleedje voor kerstavond, Kerstmis, oudejaarsavond of Nieuwjaar? Wij alvast wel! Daarom delen we via deze blog wat jij kan dragen voor deze feestdagen! Ga voor glitters, all black, kleuren, heels or not… Vind hieronder wat wij leuk vinden!

Glitters
Everything glitters! Kies voor een broek, shorts, jumpsuit, rokje of kleedje met glitters en je bent klaar om te schitteren!;-) Zoals je hieronder ziet hoeft het zeker niet in het zwart te zijn, maar kan je ook eens voor beige gaan. Als je een kleedje/rokje neemt, gebruik dan geen zwarte panty. Maar kies voor een neutrale, huidkleurige panty. Zwart blijft mooi en elegant, maar met de glitters maak je het wat specialer. Ga je voor een broek, shorts of rokje combineer het dan met een stoerder, los bloesje dat neutraal is. Je kan dan ook best een kleur gebruiken dat terugkomt in je glitters.
All Black
Sommigen verkiezen om helemaal zwart te gaan voor de feestdagen. Dit kan natuurlijk ook. Ga voor een jumpsuit of een kleedje en werk het af met leuke grote oorbellen om je outfit die extra touch te geven! Combineer je outfit met zwarte pumps of in een kleurtje om je outfit wat op te vrolijken. Beiden is zeer mooi én elegant! 


The Dress
Geen zin in glitters of een kleedje in het zwart? Geen nood! Een kleedje in een andere kleur, met print, lange jurk… is ook allemaal mogelijk. Je zal er zeker uitspringen en origineel zijn bij de feestdagen. Ga voor een rood, wit of met print kleedje. Kies zelf wat je leuk vindt en waar jij je goed in voelt! Vind hier onze favorieten! ;-)

Pants
Blijf je toch liever wat neutraler met de feestdagen, ga dan voor een zwarte skinny. Om het toch die leuke feesttouch te geven combineer het met leuke pumps en een hemdje, sweater of peplum-bloesje.


Xoxo, Blush