Staying in

Hmmm... ken jij ook dat gevoel dat je gewoon de hele dag in bed wilt liggen of bij de open haard wilt zitten en een boek lezen? Zeker met deze koude dagen is het oh zo leuk om lekker thuis te blijven en iets warm te drinken. Toch blijven wij graag altijd een beetje fashionable, zelfs als we gewoon thuis zijn. Dus wat kan je aandoen om thuis te relaxen én er toch mooi uit te zien? Vind het hieronder!  Zo voel je jezelf beter en kan je de deur nog opendoen als iemand aanbelt ;-).

Hemd
Ga voor een oversized wit of blauw hemd. Ze zijn zo leuk om aan te doen omdat ze zo zacht zijn en je niet de hele tijd moet trekken of het wel goed zit. Je doet het aan en het zit fantastisch. Kies er een in zijde als je dat extra- zacht- gevoel wilt hebben. Dikke kousen zijn een must zodat je voeten het niet koud krijgen. Ook kan je hoge kousen aandoen die je benen wat extra warmte geven én toch blijf je er mooi uitzien!Sweater
Een oversized sweater. Deze zijn lekker warm en zitten super comfortabel. Kies voor zachte kleuren, grijs is onze favoriet! Combineer ook deze met hoge sokken of dikke sokken en je bent gereed om met je warm kopje thee in de zetel te gaan zitten.
Jeans
Kies niet die strakke jeans uit de kast, maar een losse die goed zit. Combineer met een leuke, losse sweater en je bent gereed. Met deze kleding kan je ook nog boodschappen gaan doen of die vriendin van lang geleden nog eens gaan opzoeken. Perfecte outfit voor in huis te dragen, maar waar je ook nog mee op straat kan komen ;-).

Xoxo, Blush