Blush Throwback 2015

Na een fantastisch 2015 kijken wij al uit naar het volgende jaar! Nieuwe trends, nieuwe studenten en nieuwe belevenissen! Hier een paar hoogtepunten uit 2015 en wat er ons te wachten staat in 2016!

Je kan nooit genoeg leren, ook niet op gebied van make-up en styling. Daarom boden wij bij Blush onze studenten de mogelijkheid om aan buitenschoolse activiteiten deel te nemen, zoals een masterclass van M.A.C. Cosmetics en een bezoekje aan de Modefabriek in Amsterdam. Deze activiteit zijn niet alleen leerrijk, maar maken de klasgroepen tot een steeds hechtere vriendengroep!De studenten van voorjaar 2015 mochten bij hun examen een look creëren rond het thema BOHO CHIC. We zijn trots op onze talentjes en hun fantastische resultaten!

Photographer: Dannii Baillien-de Burlett.
MUA & Hair: Laura Bulzariello
Stylist: Jony Barrez


In het nieuwe jaar organiseren wij een opendeurdag. Onze huidige studenten make-up en styling zullen er dan hun examen afleggen rond het thema WHITE PEARL en hun modellen klaarstomen voor een professionele fotoshoot. Kom dus zeker eens een kijkje nemen!


Vanaf volgend jaar kan u zich inschrijven voor een nieuwe vaste opleiding bij Blush. Naast make-up en styling bieden wij nu ook masterclasses hairstyling aan. In 6 lessen leert u alle kneepjes van het vak van vlechten tot krullen. Zeker een aanrader!


Onze Blush studenten kregen dit jaar heel wat mogelijkheden om te helpen op leuke events en shoots. Zo verzorgden ze o.a. het grimmen van het personeel van de Versuz tijdens Halloween onder begeleiding van Blush Key Artists. Ze mochten hun fantasie de vrije loop laten gaan en er werden heel wat huiveringwekkende looks gecreëerd!


Begin december mocht het Blush team haar creative skills weer bovenhalen bij een personeelsfeest in Antwerpen. Futuristische, science fiction make-up bij de hostessen en de managementleden 25 jaar ouder doen laten lijken. We had a blast!

Heeft u interesse om u in te schrijven voor één van onze opleidingen? Aarzel dan niet want de plaatsen zijn beperkt!Blush wishes you a very beautiful and creative 2016!
xoxo