Cool glasses

Brillen zijn zo een leuke accessoire waar je zoveel richtingen mee uit kan. Van ronde glazen tot vierkante, er zijn zoveel leuke trends dat je als je zelfs geen bril moet dragen, je er eentje wilt dragen! Ze zijn zo leuk, omdat je net die extra touch kunt geven aan je outfit met de perfecte bril. 

Round
Net zoals in de zomer de ronde zonnebrillen hélemaal trendy waren, blijven de ronde brillen dit nog steeds! Kies voor ronde glazen als deze bij je outfit passen. Ben je iemand die zich graag kleedt met zachte kleuren en niet te veel prints, dan is een ronde bril zeker iets voor jou ;-) Ga voor een ronde bril in zachte kleuren of verkies eentje met een sterk, gevlekte print. Wij verkiezen alvast de gevlekte, ronde brillen! Ze zijn zo leuk en geven je outfit die extra touch en pit. Denk jij bij gevlekte bril ook direct aan die bruine print? Deze brillen zijn ook heel leuk, maar het hoeft zeker niet enkel in bruin te zijn. Je vindt ze ook in andere leuke kleuren, zoals bijvoorbeeld blauw!

Vierkante glazen
Ze zijn even weg geweest maar zijn nu helemaal terug in! Van gevlekt tot zwart tot doorzichtig, alle kleuren zijn terug. Kies hier voor een bril met grotere glazen. Ook al vinden we alle kleuren mooi in vierkante brillen, toch is er 1 onze echte favoriet. In brillen met vierkante glazen is dit namelijk een echte trend! Wat nu echt hélemaal in is,... zijn de doorzichtige brillen! Je kan ze met alles combineren, ze zijn zo leuk en origineel. Nog niet veel mensen hebben ze, maar we love it! Durf je nog net niet te gaan voor de helemaal doorzichtige bril, kies dan een bril die het ombre-effect heeft. Ze zijn vanboven donker en worden lichter, tot doorzichtig naar de onderkant.Halfrond, halfvierkant
Wil jij iets tussenin van bovenstaande, dat kan! De halfronde, halfvierkante brillen zijn tijdloos en ook deze zijn leuk! Ze geven een special touch aan je outfit. Blijf je liever neutraal, ga dan ook voor een neutrale bril. Maar durf jij al eens wat gekker te doen, kies dan zeker een bril uit die gevlekt is, ze zijn zo leuk en geven net dat beetje extra! Ook in deze brillen heb je de doorzichtige, dus als je het aandurft ga er dan zeker voor!

Xoxo, Blush