Dé kleuren voor 2016

Pantone heeft Rose Quartz en Serenity gekozen als dé kleuren voor 2016. Een lichtblauwe en lichtroze kleur. And we are in love! Zowel de kleuren apart als gecombineerd zijn zo mooi en kan je met zoveel combineren. Ze geven een elegante look en het is iets wat nog niet veel mensen dragen. Het is origineel om eens voor een lichtblauwe jas te gaan of net lichtroze schoenen. Ook in make-up zijn de kleuren zeer trendy. Kies voor een glinsterende Rose Quartz oogschaduw of lichtblauwe eyeliner. Ook gecombineerd is het zeer mooi. Dit kan je met vele outfits combineren en je ogen zullen stralen! Ook al is het nog geen 2016, toch willen we jullie al kennis laten maken met de kleuren, zodat jij misschien de volgende keer net dié blauwe jas eruit kiest! ;) 

Rose quartz
Oh my blush! Wat een mooie kleur is dit, een lichtroze kleur die in alles mooi is. Van leuke, lichtroze schoenen tot oogschaduw. Wij zijn fan. Combineer de kleur met andere pastelkleuren zodat je een mooie, elegante en rustige uitstraling creëert.
                                                Serenity

Het woord zegt het alleen al, kalmte. De kleur zorgt voor een kalme uitstraling, waardoor je er zeer elegant uitziet. Wil je eens niet voor een stoer, zwart leder jasje gaan. Ga dan nu voor een leren jasje in serenity. Het geeft die leuke touch aan je outfit en je zal stralen. Het is namelijk iets wat nog niet zoveel mensen dragen, waardoor je een originele en frisse look creëert.

Combination

Dé combinatie van Rose Quartz en Serenity is prachtig. Zoals we al eerder zeiden is het het beste om deze kleuren te combineren met andere pastelkleuren. Maar deze combinatie is echt hét. Combineer een jasje in Rose Quartz met een lichtblauwe jeans of broek. Of ga eens voor een bloesje in Serenity gecombineerd met een jasje of handtas in Rose Quartz. Sephora heeft zelfs nieuwe lippenstiften op de markt gebracht met dé kleuren van 2016. Vind jij het even prachtig als ons?


Wil je meer weten over de kleuren, bezoek zeker de Pantone site: https://www.pantone.com/color-of-the-year-2016?from=hpSlider


Xoxo, Blush