Make-up for the holidays!

Heb jij je kleedje en schoenen al gekozen voor de feestdagen? 
Weet je al wat je met je haar gaat doen? Dan is het nu de beurt aan je make-up! 
Deze maakt je outfit af en mag je dus zeker niet vergeten. Draag je liever niet veel make-up? Geen probleem. Je kan ook voor de natural look gaan. Wil jij wat verder gaan met je make-up, dan is dit ook zeker mogelijk! Zorg dat je make-up met je outfit overeenstemt. Hieronder vind je enkele mogelijkheden in make-up voor de feestdagen.

Smokey eye
Thé smokey eye, we kennen hem allemaal wel. Een smokey eye is zeer mooi voor New-Years Eve omdat het wat dramatischer is en je het goed kan combineren met je outfit. Maak de uiteinden wat donkerder en speel met de kleuren die je ook kan terugvinden in je outfit, naar het midden van je ooglid toe. Vergeet geen eyeliner, bij smokey eye is het het beste om een zwarte eyeliner te gebruiken. Een smokey eye kan je met vele outfits combineren. Heb je een kleedje dat glinstert of een neutraal kleedje, bij beiden past een smokey eye ;-)!

Let it shine!
Oogschaduw of eyeliner met glitters? Het bestaat allebei en zijn beiden zo mooi! Dit draag je best bij een outfit die neutraal is. Zo worden je ogen de schijnwerpers van de avond en zal iedereen verdrinken in je ogen ;-). Ga je voor glitters, hou je dan zeker niet in! Doe de oogschaduw en/of eyeliner op je ooglid, maar ga verder naar de binnenhoek van je oog en gebruik ook wat onder je ogen. Zo zie je de glitters beter en zullen je ogen echt uitkomen!


Natural look
Draag jij liever niet zoveel make-up met de feestdagen? Dat is niet erg! Je kan ook gaan voor de natural look. Zo kan je kiezen voor nude. Nude is ook een trendkleur in de make-up! Ga voor een nude oogschaduw, nude lipstick en voor een neutrale blush. Kies als blush eentje die niet te rood is, maar ga voor een donkerdere, bruine kleur. Zo creëer je structuur in je gezichtslijnen, maar blijft het er zeer natuurlijk uitzien. Een lichte highlighter maakt je look af. Bij deze look gebruik je best mascara, maar geen eyeliner. Zo behoud je de mooie natuurlijke look.

Lipstick
Lippenstift mag je natuurlijk niet vergeten bij je total make-up look. Heb je een neutraal kleedje ga dan voor een rode lippenstift, deze zijn altijd leuk voor de feestdagen want het geeft die extra touch aan je outfit. Bij rode lippenstift is het het beste dat je een neutrale look voor de rest creërt. Een andere optie is een nude of donkerdere kleur lippenstift. Deze kan je wel combineren met feller opgemaakte ogen.Xoxo, Blush