Trendy Lingerie

Wil jij ook die ene persoon voor de feestdagen eens verassen met mooie lingerie? Of je gewoon sexy voelen? Wie niet?! Het is zo leuk om mooie setjes uit te kiezen die je kan dragen onder dat mooie kleedje voor Kerstmis, Nieuwjaar enzovoort! Zijn er trends in lingerie? Jazeker! Hieronder vind je wat momenteel IN is qua vormen, maar ook welke kleuren. Make yourself extra pretty and feel good!

Lace top
Nu echt helemaal in en trendy is een lace top. Ze zitten niet enkel supercomfortabel, maar zijn ook supermooi. Ze passen echt iedereen en staan prachtig. Draag ze onder een zwarte bloes, of als je net dat stapje wilt verder gaan draag ze dan onder een witte T-shirt of een leuk topje dat wat openhangt. Ze zijn namelijk te mooi om te verstoppen ;-). Ook omdat ze geen push-up geven, is er niet teveel zichtbaar waardoor dit geen probleem vormt en elegant blijft.

Niet voorgevormd
Wil je net iets meer versteviging dan het topje? Ga dan voor de niet voorgevormde bh. Hierin verkiezen wij de bh’s die een mooie kant hebben en die mooi afgewerkt zijn. Zo kan je deze bh ook onder groter vallende T-shirts of topjes dragen. Het geeft net die extra sexy touch, maar toch blijf je elegant. Ze geven die extra steun maar toch zitten ze niet zo vast als een gewone bh. Ook lijnen deze niet af, waardoor je ze ook perfect onder strakke kleding kan dragen. 

Sporttop
Een sporttop sexy? Jazeker! Ze zijn de laatste tijd ook zeer IN. Denk maar aan de populaire, trendy, bekende sporttops van Calvin Klein. Een setje dat iedereen moet hebben in hun kast. Het zit zo goed en toch is het sexy. Ben jij nog niet overtuigd dat dit echt mooi is, zie hieronder de foto’s van sporttops die gedragen worden als bh. Ook zijn deze zeer geliefd door celebrities: onder andere Kendall Jenner en Gigi Hadid zijn al fan.
Xoxo, Blush