Fashionbloggers you need to follow!

 Zanita, Sara and Sincerely Jules zijn onze favoriete Fashionbloggers op dit moment! Zanita en Sara kregen op E! een eigen tv-programma over Fashionbloggers waarin ze te zien zijn samen met Mandy Shadforth, Kate Waterhouse en Margaret Zhang. Sincerely Jules blijft gewoon een all-time-favorite omdat ze oh zo leuk is. We willen al haar foto’s wel pinnen op pinterest! ;) Deze Fashion blogster zijn zeker de moeite om te volgen op alle social media kanalen van pinterest, tot instagram tot natuurlijk hun eigen site! Ze geven je veel fashion inspiratie en ze hebben alle 3 een andere stijl. Hieronder stellen we de fashionbloggers even voor.

ZanitaStudio
Zanita staat niet enkel voor de camera, maar ook heel graag achter de camera! Op haar website vind je haar eigen stijl voor fashion waar je haar zelf voor de camera ziet tot ware fotografe. Hoe wij Zanita beschrijven? Een vrolijk, open meisje dat graag haar eigen ding doet. Ze draagt graag waar zij zich comfortabel in voelt en probeert het zo te combineren om er origineel en fris uit te zien. Op haar website kan je ook haar foto’s bewonderen die ze zelf heeft gemaakt, en laat ons eerlijk zijn. Wat is ze goed!
Harper&Harley
Sara Donaldson, less is more is haar spirit! Ze heeft zo een mooie, natuurlijke uitstraling dat je naar haar kan blijven kijken. Sara is ge├»nspireerd door neutrale kleuren wat je direct opvalt in haar foto’s. Zo draagt zij enkel neutrale kleuren en kiest ze vooral voor zwart, wit en grijze tinten. Sara haar stijl is elegant, wat iedereen kan dragen en vooral tijdloos. Zo wilt ze ook aan iedereen laten zien dat je met een paar basisstukken vele leuke outfits kan samenstellen.

Sincerely Jules

Julie Sari├▒ana, beter bekend als Sincerely Jules. Everyone loves her! Ze heeft de stijl en de kleding die iedereen wel zou willen hebben! Het is alledaags maar toch met een vleugje creativiteit en originaliteit in. Haar foto’s zijn vaak gemaakt op zeer mooie locaties in het buitenland waardoor je altijd kan wegdromen bij haar foto’s. And you know what? Sincerely Jules heeft nu ook een webshop waar je  bepaalde kledingstukken die ze draagt op kan kopen! WE LOVE IT.  Let's get inspired!

Xoxo, Blush