Streetstyle Jackets

Met dit weer kan iedereen wel een jas verdragen, maar wat zijn nu de échte trends op vlak van jassen? Wat zijn de streetstyle jassen die de fashionistas dragen? Ontdek het hier!

Op vlak van jassen zijn de trends zeer breed deze winter. Je kan vele soorten jassen dragen om er fashionable uit te zien en zeker niet koud te lijden ;). De trends gaan van jeansjasjes tot lange mantels. Maar in elke jas zien we een ding terugkomen: Print. Ga voor een uitgesproken print of eentje die niet zo fel opvalt, beiden zijn mooi. Kies vooral wat jij leuk vindt en combineer het met een neutrale outfit. Wat nu vooral in is zijn brede jeansbroeken, leren leggings en ripped jeans.


Jeans jacket
Het jeansjasje is terug voor de winter! In de zomer dragen we dit allemaal wel eens, maar het is nu ook een trend om dit te dragen in de winter. Ga voor een oversized jeans jasje zodat je er een turtleneck onder kan dragen of gewoon omdat oversized nu eenmaal lekker zit! In deze jasjes is het de trend om voor een lichtere jeans te gaan met een leuke tekening op de achterkant. Het is origineel en zo stoer! We love this one.


Lange mantels
En met lang bedoelen we héél lang! Ben je wat kleiner? No worries! Ook deze lange jassen doen jou er fashionable uitzien. Combineer de mantel dan met een skinny jeans en een leuk hakje. Voor de trend helemaal door te trekken naar je jas ga voor een lange mantel met print! Eentje die wij heel erg leuk vinden is die van Yeezy, het merk van Kanye West! Zie hieronder hoe Kendall en Kylie Jenner deze trend rocken.
Faux Fur Jackets
De NEPPE bontjassen zijn helemaal terug! We zien ze overal weer en we love it. Ze zijn zo cosy en comfy voor  te dragen in de winter en maken jouw outfit echt AF! Combineer deze met een outfit in neutrale kleuren zodat jouw jas echt de schijnwerper is van je outfit. Ga niet voor een neutrale kleur in je jas, maar kies voor een opvallende, funky kleur. Ook hierin vind je er met een leuke print.
So let's get warm in these winter cold days with beautiful jackets! 

Xoxo, Blush