What to wear – In the snow!

Oh my Blush, it snows! Eindelijk is er sneeuw gevallen in ons land. En ja, wat hadden we daarop gehoopt. Hoe leuk is sneeuw? Alles is wit and we love it. Maar wat kan je dragen met dit koude weer? Ook al sneeuwt het en is het aan het vriezen, toch zien we er allemaal graag fashionable uit als we naar buiten gaan. Tip: kleed je dik aan. Je kan namelijk erg ziek worden en is het niet leuk om je eens extra goed in te stoppen voor je de sneeuw gaat trotseren? Wij vinden alvast van wel! Ga voor vele laagjes en vergeet zeker geen dikke jas en schoenen aan te trekken. Hieronder vind je onze favorieten voor in the snow.

Jackets
Omdat het nu zelfs overdag vriest is het belangrijk om een dikke jas aan te trekken voor je naar buiten gaat. Wij zijn fan van deze jackets. Ze zijn zoveel dikker dan je zou denken en oh zo zacht van binnen. Zeker een aanrader!
LichtGrijze Tinten
Niks mooiers dan een outfit in grijze tinten aan te trekken wanneer het sneeuwt. Het effect van je outfit met de witte sneeuw is amazing! Ga dus niet voor een donkere jeans, maar kies die witte jeans en combineer het met leuke andere grijze tinten.

Snowboots
Warme en dikke schoenen zijn zeer belangrijk als het zo koud is. Ga voor fashionable regenlaarsjes die tegen de sneeuw kunnen, Uggs die je voeten lekker warm houden, leuke botjes met een goede zool tot zelfs moonboots.
Xoxo, Blush