Get ready with us!

Of je nu een date hebt of gewoon een gezellige meidenavond houdt, jezelf eens goed in de watten leggen kan nooit kwaad! ;-) Dit is hoe wij ons klaarmaken voor een belangrijk event, een avondje onder vriendinnen (of gewoon een zalige dag @ home welness).Er zijn zoveel verschillende scrubs op de markt. Waarom een fortuin uitgeven aan iets wat je makkelijk thuis kan doen? Hier is ons recept van een homemade scrub: snij een citroen in twee en dip hem met de gesneden kant in suiker of zout. Wrijf de citroen over je huid. De suiker of het zout verwijderen de dode huidcellen en de citroen ontsmet de huid. Hierna kan je je favoriete bodylotion aanbrengen en eventueel wat zelfbruiner. Als je een gevoelige huid hebt, kan je dit ook doen met een sinaasappel ;-) Neem dan best de suiker in plaats van het zout.


Verwijder al het vuil uit je poriĆ«n door een 'afpelmaskertje' te gebruiken. Je brengt het als een gel aan op je gezicht en wanneer het opdroogt kan je het eraf pellen als een tweede huid. Het maakt je huid vrij van vuil en verstoppingen! Peel off the bad skin! 


Je haar kan soms ook wat liefde gebruiken. Wrijf je haar in met je favoriete haarmasker of met kokosolie. Van hoofdhuid tot punt en draai alles dan in een vlecht of dot. Slaap er een nachtje mee en was uit met 2 shampoobeurten. Je haar zal je dankbaar zijn!


Laat ons weten hoe jij je graag klaarmaakt voor een belangrijke date, event of hoe jij jou huid graag eens in de watten legt!

Have fun!
Xoxo, Blush