No heat curls!Wie wil nu niet alle dagen golvende lokken zoals een Victoria Secret model? Alle dagen de krultang bovenhalen verbrandt je haar en op lange termijn is de schade onomkeerbaar, maar niet getreurd. Blush to the rescue!

Na wat research en uitproberen zijn dit onze favoriete methoden om krullen te creĆ«ren zonder dat er hitte bij te pas komt. 


Je vochtig haar invlechten voor het slapengaan, je haar rond je vingers draaien en ze vastzetten met schuifspeldjes op je hoofd, of gewoon de goede oude krulspelden. Er zijn tal van manieren om golven of krullen te maken zonder een krultang te gebruiken. Hou je niet van messy en ga je liever voor een zachte look, probeer onderstaande methode eens. Het vraagt wat oefening, maar is zeker de moeite waard!


Bij deze methode heb je enkel een oude t-shirt en een elastiek nodig. Rol het t-shirt op en verbind de uiteinden met een elastiek. Werk op 90% droog haar of spuit je haar vochtig met een plantenspuiter. Kam al je haar naar voor, leg het t-shirt op het hoofd als een kroon en draai je haar er rond, allemaal naar achter toe. Pin je lokken vast met een schuifspeldje en doe dit met je hele haardos. Nachtje slapen en je staat op met deze klassieke Hollywood krullen.

Zie je liever live hoe je tewerk gaat? Bekijk dan zeker het YouTube-filmpje!

Kleine tip: friezelt je haar als je het losmaakt smorgens? Wrijf een kleine hoeveelheid haarolie tussen je handen en ga eens door je lokken. So sleek, so chique!


xoxo Blush