Valentine's Day

Oh my Blush! Het is valentijn deze zondag. Maar wat draag je nu op deze speciale dag met jouw date? Van je outfit tot de lingerie die je eronder draagt wij geven je tips. Het belangrijkste is dat je je goed voelt in wat je aandoet. Je wilt namelijk niet de hele tijd trekken aan dat kleedje of je ongemakkelijk voelen. Kies iets wat fijn is en leuk staat! Van kleedje, rok tot een broek. Bijna alles is mogelijk. 


Dé outfit
De eerste optie is dé little black dress, combineer het met leuke oorbellen, ketting of armband. Zo geef je die extra touch aan je outfit. Hou het voor de rest neutraal, zo heeft je date oog voor jou en niet enkel voor alle sieraden die je aanhebt ;-). Een andere mogelijkheid is een geklede broek. Combineer het met hoge pumps en een leuk bloesje and you’re ready to go! Zo zie je er toch elegant, vrouwelijk uit én net dat beetje meer opgekleed voor deze speciale dag. Wil je voor een leuke rok gaan? Of course! Kies voor een los, zwierig rokje en combineer het met een leuke trui om het casual-chic te houden. We love it all! Kies waar jij zin in hebt én goed in voelt.


Sexy Lingerie
Lingerie is een belangrijk onderdeel van jouw outfit op Valentijn. Maar onthoud ook hier: zorg dat je je er goed in voelt! Zo straal je veel meer zelfvertrouwen uit. Fijn voor jou én je date. Je zal er stralend uitzien! Ga voor rode of zwarte kant. Kies eens niet voor die bh die je er normaal zou kiezen, maar ga voor een die een beetje doorschijnt of met push-up. Het geeft dat beetje extra aan je lingerie. Voor Valentijn mag het dan ook eens iets anders zijn ;-). Wil je net dat stapje verder gaan? Ga voor jarretels! Ze houden je stockings (hoge sokken) op en het is zo sexy én handig! Je kan namelijk de stockings dragen in een mooie nylon die onder je kleedje of rok passen waardoor je lingerie al on point is onder je outfit ;-).
Make-up
Keep it simple. Blijf in je make-up neutraal. Ga voor een donkerdere blush, niet te rood. In de oogschaduw kan je wat donkerder gaan als je wilt. Hiervoor kan je kiezen voor een zachte smokey-eye. Kies dus niet de zware, donkere kleuren eruit, maar ga voor zachtere kleuren om een smokey-eye te creëeren. Final touch: rode lippenstift!Enjoy your Valentine's day! 


Xoxo, Blush