Curly Hair

Krullen voor de lente zijn hélemaal in. Ze geven die nonchalante look en je zorgt zo voor volume in je haren. Die ik-ben-net-opgestaan look is zo leuk omdat het lijkt alsof je prachtige haren hebt, maar er niet teveel moeite hebt moeten insteken. Iedereen wilt zo een kapsel, maar hoe creëer je die look? Hieronder vind je bepaalde haartypes en krullen die je kan creëren. We love curls!


All curly
Heb je krullen van jezelf? Ken jij ook het probleem dat je haar soms naar alle kanten staat? Een haarolie is de oplossing! Als je krullen hebt vanaf je haarwortels tot beneden, dan behoor je tot deze groep. Je bent gezegend met deze mooie krullen dus het beste is dat je ze goed verzorgt. Gebruik een goede hairconditioner en een olie om de krullen wat zachter te maken zodat ze perfect in shape zijn. Ook een krulspray of krulmouse helpen vaak om de krullen wat feller te maken én geven daarnaast ook eens een anti-freeze effect. Beautiful!


Losse krullen
Heb je een beetje krullen of stijl haar? Losse krullen zijn zo mooi! Kies bij je krultang een grote roltang waardoor je grote krullen hebt. Ook kan je een stijltang gebruiken, die zorgen voor het effect van grote, losse krullen. Maak de krullen wat strakker en begin niet te laag. Zijn de krullen gemaakt? Kam ze nog eens goed door en zwier eens met je haren. Spray er een lichte hairspray op and you’re ready to go!Bohemian waves
Ook voor deze krullen is het het makkelijkst dat je eerst jouw haar stijlt. Zo is jouw haar makkelijker om te hanteren en heb je die waves in no time! ;-) Begin daarna met de stijltang lichte golven te maken door de krul niet af te maken, maar gewoon de krultang stilletjes naar buiten te draaien. Spray hier ook nog wat lichte hairspray op zodat deze lichte krullen de hele dag blijven! Heb je haren die al een beetje krullen van zichzelf? Dan kan je voor de bohemian waves ook een sea salt spray gebruiken.

Have a curly day! 
xoxo Blush