JOIN US!

Oh My Blush… De Pro Class komen eraan. We’re so excited! Heb jij al een make-up opleiding gevolgd? Wil ook jij je nog wat specialiseren in enkele onderwerpen? Dan is de Pro Class echt iets voor jou! De lessen worden gegeven door echte professionals. Paul van Rompaey, Elisa Guarraci, Elke Willemen & of course onze eigen professionals Palmira Proietti en Caroline Rigo. Ze leren je alles in de Pro Class so you become a real pro! But who are they?


Elke Willemen
Elke Willemen zit al 10 jaar in het vak, ze heeft dan ook van verschillende (internationale!) opleidingen genoten, zoals in Antwerpen, Parijs en New York. In 2005 begon ze als een lesgeefster en tegelijkertijd als freelancer voor televisie, magazines en reclame. Daarna heeft ze nog 5 jaar als Senior Artist gewerkt voor MAC voor de BENELUX.

International Fashion Weeks? They have no secrets anymore for her! She worked on fashion weeks in New York, London, Milan, Paris, Copenhagen, Dubai & Amsterdam. Ze heeft hierdoor op verschillende shows gewerkt, denk hierbij maar aan Vivienne Westwoord, ELLIE SAAB, Max Mara, Kenzo, Ann Demeulemeester, Chloé, Moschino, Diane Von Furstenberg en zoveel meer!

Als dat je al niet doet achterovervallen heeft ze ook nog een eigen boek uitgebracht! ‘Make up. My Story’ – uitgeverij Lannoo. Hierin vertelt ze haar beste make-up tips & tricks, vertelt ze ook over haar burn-out en geeft ze levenslessen over innerlijke schoonheid en zelfliefde.
Dat ze verslaafd is aan schoonheid is wel duidelijk! Ze houdt van creëren en inspireren en dat ze ons inspireert is alvast een feit!

What an amazing woman, we’re proud to have her @ Blush! ;-)Paul Van Rompaey
Paul zit al meer dan 25 jaar in het vak, hierdoor weet hij van aanpakken! Hij begon als Make-Up Artist voor Helena Rubinstein, met internationale opdrachten o.a. in Saoedi Arabië & Dubai. Drie jaar later werd hij verantwoordelijk voor de make-up op de Antwerpse Mode Academie Show. Paul heeft o.a. geassisteerd voor Charlotte Tilburry, bij de shows van Chloé, Louis Vuitton Men & Alexander McQueen. Daarnaast heeft hij ook Inge Grognard geassisteerd. Sinds 2009 is Paul Make-Up Artist en trainer voor Yves Saint Laurent.

Als dat je mond al niet laat openvallen, is hij ook nog eens verantwoordelijk voor de make-up voor de shows van Essentiel, Olivier Strelli, de shows van Les Petits Riens (zoals Natan, Strelli en tal van andere Belgische ontwerpers).


What a great make-up artist, we’re very thankful to have him @ Blush! ;-)Elisa Guarraci
Deze 24-jarige artistieke duizendpoot uit Genk behaalde haar eerste en enig diploma schilderkunst in 2009. Sinds die tijd reisde ze de wereld rond als model en zangeres. 2012 besloot een keerpunt te worden, toen ze als Veejay/presentatrice aan de slag ging bij jongeren-en muziekzender JIM. Als praatgrage grapjas ging de bal al snel aan het rollen en versierde ze onder meer een gastenrol als actrice in Vlaamse sitcom Familie.


Haar vrije momenten bleven gevuld met haar liefde voor het leven, kunst, cultuur, muziek..


Met haar eigen illustratie NUNA stelt ze binnenkort haar eerste kinderboek voor al blijven ook grote klanten als Chanel niet op hun honger zitten als het aankomt op haar varierende -toch herkenbaar romantische- tekenstijl. Van potlood tot aquarelle en beyond!


Signed #byelisaguarraciPalmira Proietti
Ze is al van kinds af aan gefascineerd door beauty en mode. Ze werkte tien jaar lang in marketing en retail voor verschillende modehuizen ( Levi’s & Dockers Europa, JBC, Maasmechelen Village). Daarna besloot Palmira haar grote droom na te jagen: becoming a Fashion stylist & Make-Up Artist. Haar passie is mensen nog mooier maken.

Ze heeft al talrijke prachtige vrouwen en mannen mogen begeleiden in het versterken van hun uitstraling. De kans gehad om celebrities nationaal & internationaal te mogen stylen & make-uppen o.a. Sofie Valkiers, Belle Perez, Virginie Claes, Kim Clijsters, Milla Jovovich, Helena Christensen & James Arthur, Tom Odell en zoveel meer!

Hierbuiten is ze ook nog Beauty & Styling Experte bij La Bottega. Én heeft ze haar eigen Academy & Agency opgericht Blush samen met Caroline Rigo. A dream come true!

Caroline Rigo
Caroline is een creatieve duizendpoot. Al van kleins af aan is ze geïnspireerd door kleuren, beauty en make-up. Dit heeft ze dan ook geuit in wat ze nu fulltime doet. Van opleiding kleuterleidster tot freelancer visagiste voor P magazine en televisie. Haar passie voor make-up was zo groot dat ze hier iets later haar fulltime job van maakte. Zo houdt ze ervan om mensen extra mooi te maken met de juiste make-upjes ;-).

Caroline Rigo is een welgekende visagiste. Zo heeft ze al mogen werken voor (inter)nationale celebrities zoals Il divo, Kurt Rogiers, Veronique de Kock, Erika Van Tielen, Milk Inc, Annagrace, Tanja Dexter en Ann Van Else. Ook voor Internationale videoclips van Like Mike en Dimitri Vegas, Julian Perreta mocht ze de make-up verzorgen. Dit is al heel wat maar hiernaast werd ze ook al gevraagd voor nationale reclamecampagnes zoals Infraligne en Coca Cola. Èn heeft ze sinds kort haar eigen make-up lijn!

Caroline is een busy bee. Hierbuiten heeft ze namelijk nog een eigen zaak ‘Le Visage’ in hartje Hasselt waar ze make-up advies geeft aan particulieren, bruidsmake-up verzorgt, workshops organiseert én zoveel meer! Én is ze samen met Palmira Proietti oprichtster van Blush Academy & Agency.
 

Hieronder vind je wat meer info over onze Pro Class!
  • 1. Brows & Lashes: Become a pro brow artist and a lash queen!
  • 2. Contouring, Highlighting, Strobing: Do you want to glow the night away?
  • 3. Instagram Lip: Ombre, mat, overdrawn, …#Instalips
  • 4. Total Look by Theme: Do it all the way or not at all! In deze les creëren we de totale look op je model, so hair and make-up here we come! 
  • 5. Airbrush: Do we need to say more?!
  • 6. Out of the Box Thinking: Laat de creatieveling bij jou los. Niet nadenken en gewoon doen is dus de boodschap!

DATA

VOORJAAR 2016 vanaf DINSDAG 12 april 2016
  • April 12 (les 1) · 19 (les 2) · 26 (les 3)
  • Mei 3 (les 4) · 10 (les 5) ·  17 (les 6) 

Wil jij ook graag een les volgen? Of wil je ze gewoon ALLEMAAL volgen? Dat kan!
Schrijf je nu in via onze website: http://www.blushacademy.be/p/inschrijven.html

Will we see you there?
xoxo Blush