Shoes for Spring

Ben jij ook al op zoek naar de perfecte schoenen voor de lente? Er zijn namelijk een aantal trends die we deze lente zien en zelfs eentje terugzien van 2015. Rara, welke trend zou dat zijn? De sneakers natuurlijk! Buiten de sneakers zijn veterschoentjes en héel wat sandalen in de mode voor de lente. Iets wat ze allemaal hebben: ze zijn oh-zo comfy! Ook kan je deze schoenen met zoveel combineren. Onder een broek, rokje of kleedje, kies waar jij zin in hebt and go for it! Met deze schoenen creëer je die nonchalante, stoere look die nu IN is.


Sneakers
Dé trend die terug is van 2015! Al ging het vooral in 2015 om de witte sneakers, in 2016 zijn alle sneakers trendy! Van witte tot kleurrijke. Het is iets wat je moet hebben. Ze zijn zo comfortabel en je kan ze met alles combineren. Met de sneakers creëer je een stoere look. Wil je dus wat stoerder zijn, maar toch een kleedje of rokje dragen? Combineer ze dan met sneakers! Ook onder een gescheurde jeans of een geklede broek zijn sneakers fashionable.


Veterschoentjes
Leuk voor onder een jeans! Ze maken een stoere gescheurde jeans terug wat vrouwelijker en het heeft iets origineels. Wil je makkelijke schoenen, maar wil je eens niet sneakers dragen? Kies dan voor veterschoentjes. Ook leuk onder een rokje of kleedje om het wat casual-chic te houden. We love it!


Sandalen
Als het mooi weer is in de lente zullen we snel onze sandaaltjes weer uit de kast willen halen. Maar welke zijn trendy voor deze lente? Sandalen met een hoge zool. We bedoelen met een hoge zool, niet met een hak maar een hogere zool onder de hele sandaal. Iets makkelijker bestaat niet, ze zijn zo comfy én je bent groter zonder een hak te moeten dragen! Niks voor jou? Ga dan voor de gladiatorsandalen. Iets totaal anders maar ook een oh-zo-leuke trend voor de lente!

Xoxo, Blush