🎶 Festival Hair 🎶

Wat maakt jouw outfit af op een festival? Your hair! Wil jij jouw haren eens niet gewoon los? Ga dan voor iets extra. Jouw haar geeft namelijk die extra touch aan jouw outfit en zorgt ervoor dat je er van top tot teen goed zal uit zien op het festival. Onze 5 favorieten: Maak een vlecht met de bovenste lokken, add some glitter, kies voor dotjes, vlechtjes én/of accessoires voor in je haar.

Glitter Hair
Very trendy this spring is glitter hair! In het dagdagelijkse leven zouden we dit niet zo snel proberen maar wat is de perfecte gelegenheid? Op een festival natuurlijk. Hier mag alles wel wat zotter. Doe de glitter op je lokken of enkel bij de wortels van je haren. Het zal jouw outfit éxtra speciaal maken en zorgen voor die final touch. A little bit of craziness never hurt nobody ;-).


Dutch Braid
Wil je jouw haren graag los laten maar er toch iets speciaals mee doen? Maak dan een Dutch braid met de bovenste lokken. Deze vlecht is de omgekeerde versie van de franse vlecht. Het is eens iets anders en geeft dat beetje extra aan jouw losse lokken.Updo
Handig voor een festival? Je haren uit je gezicht. Vaak is het warm op een festival of heb je gewoon niet de spullen bij om jouw haren helemaal in de plooi te leggen. Geen nood! Een leuke updo is perfect voor op een festival. Ga voor een messy dot, 2 dotjes of een vlecht. Het zorgt voor die leuke nonchalante look die we allemaal willen hebben op festivals, right?


Hair accessories
Wil je nog iets toevoegen aan jouw outfit en haar? Kies dan voor een leuke accessoire. Dit kan een bloemenkransje zijn, sierlijke speldjes of een hoed. Combineer de accessoire met jouw outfit en zorg dat het goed vastgespeld is zodat je jouw haren niet de hele tijd opnieuw in de plooi moet leggen. 


An all time favorite 
Iets wat al jaren in is en we allemaal van houden: de vlechtjes. Het is zo handig voor op een festival en het staat iedereen zo leuk! Ga eens niet voor de gewone french braid maar kies voor een andere leuke vlecht. Denk maar aan meerdere vlechtjes, invlechten, dutch braid, vissengraatvlecht én zoveel meer. Kies voor de vlecht die jij het leukste vindt en rock the festival!


Benieuwd naar leuke outfits voor te dragen naar een festival? Coachella-festival-inspiration

Xoxo Blush