Make-Up Inspiration

Onze favoriete make-up trends voor de lente? Bronzer voor een natuurlijke glowy look, blauw in je oogmake-up én glitter eyes. En we love it. Met deze looks straal je en ben je extra origineel en sparkly voor de dag. Verkies je een natural make-up look kies dan voor de bronzer look. Wil je eens iets speciaals doen met je ogen maar weet je niet wat? Ga niet voor die zwarte eyeliner maar kies een blauwe eyeliner. Het gaat je ogen doen stralen en het is eens wat anders. Wil je echt all out gaan en die ogen laten shinen? Kies dan voor glitter eyes! Kies waar jij je goed mee voelt en go for it.


Bronzer
Een van onze favoriete trends deze lente is bronzing. Hierdoor zal je een natuurlijke gloed over je hebben waardoor je er fantastisch zal uitzien. Kies aarde kleuren voor je oogschaduw. Dit zal perfect bij de bronzing passen waardoor je de natuurlijke look helemaal tot uiting brengt. We love this!Blue Eyes
Wil je eens niet voor die zwarte eyeliner gaan of net iets meer toevoegen aan je oogmake-up? Kies dan voor blauwe eyeliner en/of oogschaduw. Wil je zelfs nog een stapje verder gaan? Kies dan voor felgekleurde blauwe mascara! Dit is heel mooi bij zowel blauwe als bruine ogen. Het geeft die extra touch aan je make-up en je ogen zúllen stralen!


Glitter Eyes
Moet je naar een feestje of wil je gewoon eens iets anders? Ga dan voor glitter eyes. Voeg wat extra glitters toe aan je oogmake-up om die leuke, feestelijke look te creëren. Kies voor een neutrale basis van oogschaduw en voeg hier de gewenste hoeveelheid glitters aan toe. 


Wat is volgens jou de leukste trend voor de lente?

Xoxo Blush