Make-Up Ideas For Festivalsđź’„

Zijn je haren en outfit ready voor het festival? Dan nu je make-up! Iets wat zeer belangrijk is op een festival. Het is namelijk iets wat iedereen als eerste ziet en het kan je outfit af maken. Als je make-up on point is zal je stralen en dit zal anderen zeker niet ontgaan.

Op een festival mag het allemaal wat feestelijker en leuker zijn. Kies dus voor een natural glow, glitters, stickers, witte stipjes of tattoos. Op je gezicht? Jazeker! Kleef of teken ze op je voorhoofd of rond je ogen. We love this. Kies wat jij het leukste vindt en bij je outfit past and rock that festival!
Stickers
Om jouw festival look helemaal af te maken kies je voor stickers op het gezicht! Ga verschillende kleurtjes of Ă©Ă©n kleur. Beiden is zeer mooi. Kies wat jij mooi vindt en bij jouw outfit past and be original!

                                 

Glitters
Plaats de glitter op leuke plaatsen. Ga eens niet voor glitter oogschaduw op de oogleden maar doe de glitter onder de ogen, net onder wenkbrauw of enkel in het middelste gedeelte van je ooglid. Make it fun!

 

Witte stipjes
Wil je eens iets anders? Ga dan voor witte stipjes op je gezicht! Er zijn verschillende plaatsen waar je deze kan zetten. Denk maar aan je wangen, net boven je wenkbrauw, onder de ogen enzovoort. Plaats gewoon waar jij ze leuk vindt. Je zal zeker origineel zijn!

                                  

Golden tattoo
Je kent wel die gouden tattoos voor op het lichaam die zo in zijn op festivals. Maar waarom ze niet gebruiken in het gezicht? Het is zo leuk! Zeer mooi is de tattoos laten matchen. Kies dus voor een tattoo op je gezicht die past bij je tattoos op je lichaam. Tip: zeer mooi op het voorhoofd.

                                 

Natural glow
Wil je toch voor iets gaan dat wat meer natural is? Kies dan voor een natural glow. Gebruik wat meer bronzer en highlighter dan normaal. Laat de rest van je make-up neutraal en shine!Xoxo, Blush