Thé Skirt for Spring

Dé rok voor de lente? De tule rok. Het is een speelse rok die je met zoveel kan combineren en je kan er zo'n leuke looks mee creëren. Combineer de tule rok met sneakers om het net wat meer stoer en casual te maken of combineer het met pumps and you're ready to go to that event. Wil jij deze outfit wat origineler maken? Ga voor speelse sokjes in je schoenen om de outfit af te maken! Hieronder vind je hoe je de rok zowel casual maar ook chique kan dragen. We are in love with these skirts!
Casual
Een tule rok casual dragen? Jazeker! Combineer het met sneakers en een oversized T-shirt. Ook kan je kiezen voor een sweater. Een leuke extra? Kies voor glitter sokjes in je sneakers om je outfit origineel en leuk te maken. Chic
De tule rok kan je natuurlijk ook in een chique omgeving dragen. Kies voor leuke pumps om je outfit af te maken. Heb je een donkere of nude kleurige tule rok aan? Ga dan voor pumps in kleur. Wil je je outfit wat speels maken? Kies dan voor een losse, speelse T-shirt of felgekleurde sokjes in je pumps.