Back to the nineties!

Ben jij van de nineties? Dan komen deze trends je waarschijnlijk nog heel bekend voor. Een T-shirt onder een open kleedje, gestreepte sweaters, hoop earrings en headbands. Allemaal superleuke trends van de nineties die nu weer hélemaal in zijn en we love them!

Dress over top
Kleedje over jouw T-shirt of T-shirt onder kleedje? Jazeker! Het is nog even wennen maar het is zó trendy. En eigenlijk als we eerlijk zijn... We love it! Durf eens iets anders en probeer deze trend. Het zal jouw outfit zeer origineel maken. Leuke tip: Hierdoor kan je ook jouw open kleedjes dragen naar het werk ;-).Striped Sweaters
Deze trend heb je waarschijnlijk zelf al kunnen ontdekken deze lente. In bijna elke winkel vind je ze wel: de gestreepte truien. Ze zijn dan ook zo leuk. Het is een basic kledingstuk maar het is toch iets anders dan een neutrale sweater. Kies niet altijd voor de gewone zwart of blauw wit streepjes maar ga ook eens voor een kleurtje.


Headbands
Vooral de bandannas waren zéér trendy in de nineties. But we love all headbands! Van pink pewters tot een echte haarband. Beiden kunnen jouw outfit echt af maken.


Hoop earrings
Leuke accessoires? De oorbel ringetjes. Je kan ze bijna vergelijken met de black dress op fashionvlak... Iets wat iedereen in z'n kast moet hebben. Kies voor dunne of dikkere ringetjes, what you like!!


Do you like these trends?
XOXO, Blush